Keller Williams İzmir’de Ofis Sayısını 3’e, Danışman Sayısını 320’ye Çıkardı

Keller Williams İzmir’de Ofis Sayısını 3’e, Danışman Sayısını 320’ye Çıkardı

İzmir’de 2 ofis ile gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Keller Wiliams 3. Ofisi KW Orsa’yı Urla’da açtı. Neşet Birlik, Urla Ofisi ile tüm yarımadaya hizmet vereceklerini, 3 ofisle de tüm İzmir’i domine edeceklerini söyledi.

A+A-

2014 yılında İzmir’deki ilk ofisini Bornova’da açan Keller Williams,  Karşıyaka’dan sonra üçüncü ofisini Urla’da açtı. Açılışa Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası başkanı Mesut Güleroğlu, İstanbul ve Bodrum’dan çok sayıda davetli katıldı.

 İzmir’de faaliyet gösteren 3 Keller Williams ofisinin yöneticiliğini yapan Neşet Birlik, 600 danışmana ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

kw-orsa.jpg

GAYRİMENKUL OFİSİNDE YENİ BİR ANLAYIŞ

KW Orsa, klasik ofis anlayışının dışına çıkarak geniş bir peyzaj alanlarına sahip müstakil bir villada hizmet vermeye başladı. 3.500 metrekare alan içerisinde, havuzlu müstakil bir villada çalışmalarını sürdürecek olan danışmanlar Yarımada bölgesinin tamamına gayrimenkul danışmanlık hizmeti sağlayacak. Urla ofisi; Çeşme, Seferihisar, Güzelbahçe ve Karaburun’a da hizmet verecek.

kw-danisman.jpg

KW’nin İzmir’deki tüm ofisleri birbiriyle organize bir şekilde çalışıyor. ‘3 ofis tek paylaşım’ mottosuyla hareket eden KW Orsa ofisinin de açılması ile tüm İzmir’i domine edebilecek bir potansiyele ulaştı.

kw-orsa-acilis.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.