Katal ve Adnan Kılıçoğlu İnşaat'tan 'Novus Ventus' Açıklaması

Katal ve Adnan Kılıçoğlu İnşaat'tan 'Novus Ventus' Açıklaması

Katal İnşaat ve Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından yapılan açıklamada, "güçlü bir taşıyıcı sistem ve zemin üzerine inşa edilen Novus Ventus Towers projesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hasarsız raporu aldı" ifadelerine yer verildi.

A+A-

Katal İnşaat ve Adnan Kılıçoğlu İnşaa, Bayraklı'da ortak inşa ettikleri Novus & Ventus Towers projesindeki teknik incelemenin ve Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından hasar tespiti çalışmasının ardından bir açıklama yaptı.

Teknik ekiplerinin yaptığı incelemelerde hiçbir sorun ile karşılaşmadıklarını, binada oturanlardan da bir şikayet gelmediğini belirten Katal ve Adnan Kılıçoğlu İnşaat Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da hasarsız raporu verdiğini duyurdu.

Açıklamada Novus Ventus'un betonarme ve statik projesinin üniversiteler tarafından hazırlandığı güçlü taşıyıcı sistemler ve zemin üzerine kurulduğu ifade edildi.

novus-ventus-towers.jpg

Katal İnşaat ve Adnan Kılıçoğlu İnşaat şu açıklamayı yaptı;

Yaşadığımız deprem felaketinde gerek binalarda, gerek ofislerde, gerekse bina taşıyıcı sisteminde herhangi bir problem olmadığını bizzat yerinde gezip kontrol ettirdik kullanıcılarımızdan da genel olarak aldığımız olumlu geri dönüşler ve bizlere duydukları güven için sonsuz teşekkürler.

Novus Ventus Towers, son deprem Yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. Ayrıca binamızın taşıyıcı sistemine ve zemini tasarlarken jet grout sistemi ile zemin iyileştirme çalışmaları yapılmış, fore kazık ve baret kazık sistemleri kullanılmıştır. Binalarımız güçlü bir taşıyıcı sistem ve zemin üzerine inşa edilmiştir. Binalarımızın betonarme ve statik projeleri üniversiteler tarafından hazırlanmıştır.

3 Kasım 2020 Salı günü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı binalarımızda deprem sonrası denetimi yapmıştır. bu denetim sonucunda Novus Ventus binaları ayrı olarak hasarsız raporu almıştır.

hasar-raporu.jpg

Yola çıktığımız ilk günden itibaren inşa ettiğimiz binalarda tanıdığımız ve tanımadığımız tüm yaşayanları hep ailemiz olarak gördük. Bundan dolayı her türlü olumsuz senaryoyu düşünerek binalarımızı inşa ettik. Her türlü önlemi aldık ve almaya devam edeceğiz

Tekrardan tüm İzmir’imize geçmiş olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.