Kamu Bankalarından Ucuz Gayrimenkul Fırsatı: 7 Bin TL'ye Müstakil Ev!

Kamu Bankalarından Ucuz Gayrimenkul Fırsatı: 7 Bin TL'ye Müstakil Ev!

Bİnlerce gayrimenkulü satışa sunan bankalar sadece 7 bin liradan başlayan fiyatlarla satılık müstakil satıyor. Bankalar, şehir merkezinde apartman dairesi, fındık tarlası, işyeri, arsa ve dükkan satış ilanları ile de yatırımlık arsa fırsatları arayanlara

A+A-

Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan 3 devlet bankası ucuz satılık konut ilanları yayımladı. 

Halk Bankası, Vakıfbank ve Ziraat Bankası satılık gayrimenkul ilanları ile binlerce konut, işyeri, arsa, tarla, bağ, bahçe, hobi bahçesi, yazlık ve dükkan düşük fiyatlara ek olarak dosya masrafsız, ekspertsiz ücreti ödenmeksizin yüzde 0.79 faiz oranlı konut kredisi desteğiyle satışa sunuldu. 

0.79 FAİZ İLE 180 AY VADELİ KONUT KREDİSİ VEYA YÜZDE 20 FİYAT İNDİRİM! 

Kamu bankalarının ellerindeki konut stoku hızla artarken bu stok yükünden kurtulmak isteyen bankalar hem konutları normal piyasa fiyatlarının çok daha altında satıyor hem de peşin parası olmayan müşterilerine yüzde 0.79 faiz oranı ile 180 ay vadeli konut kredisi desteği sağlıyor. 

Vakıfbank bu imkanlara ek olarak müşterilerine konut satış fiyatları için yüzde 20 ekstra indirim hakkı da tanıyor. 

Üstelik söz konusu konutlar satışa sunulmadan önce fiyat belirleme çalışmaları kapsamında ekspertiz işleminden geçirildiği için yaklaşık 1.500 - 2 bin lira aralığında olan konut kredisi ekspertiz ücreti ve bin lira olan konut kredisi dosya masrafı gibi ücretlerden de muaf tutuluyor. Yani 3 bin liralık bir avantajda bu masraflar ödenmediği için sağlanmış oluyor. 

7 BİN LİRAYA MÜSTAKİL EV SAHİBİ OLMA İMKANI! 

Ziraat Bankası satılık daire ilanları güncellendi.

Yayımlanan ilanlarda 1142 adet satılık daire ilanı yer aldı. Sadece 7 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan konutlar için Ziraat Bankası aynı zamanda yüzde 0.79 faiz oranı ile banka gayrimenkulu konut kredisi desteği de veriyor. 

Konut kredisi çekmek isteyen kişilerden normal paketlerde konut kredisi ekspertiz ücreti alınırken banka gayrimenkulü konut kredi paketinde ise konutlar için değerleme çalışması yapıldığı için ekspertiz ücreti ve dosya masrafı alınmıyor. 

7-bin-tlye-ev.jpg
VAKIFBANK KONUT FİYATLARI 14 BİN LİRADAN BAŞLIYOR! 

Bir diğer devlet bankası olan Vakıfbank'ta yine ucuz fiyatlarla konut satışı yapıyor. 

Banka satışa sunduğu tüm taşınmazlar için Vakıfbank Banak Gayrimenkulü konut kredisi kampanyası ile 0.99 faiz oranı ile 180 ay vadeli konut kredisi kullanma imkanı da sunuyor. 

Vakıfbank internet sitesi üzerinden satışa sunulan taşınmazlara teklif vermek isteyenlerin kendilerine en yakın Vakıfbank şubesine başvuruda bulunarak taşınmazın muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubede doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalaması gerekmektedir. 

Vakıfbanktan satılık evler için en düşük fiyat 14 bin liradan başlarken Bilecik Merkez'de yer alan apartman dairesi için 14 bin liralık satış fiyatı bulunuyor. 

vakifbank-satilik-daire.jpg

CAZİP KOŞULLAR VE 180 AY VADELİ KONUT KREDİSİ KULLANMA İMKANI! 

Devlet Bankaları arasında yer alan Halkbank'ta satılık ucuz evler, arsa ve işyerlerine yer verildi. Halkbank tarafından verilen ilanlarda farklı şehirlerde yer alan çok sayıda taşınmaza yer verildi. 

Bankalardan satılık ev almak için her bankanın altında sizlere vermiş olduğumuz linkleri tıklayarak satışa sunulan konutlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

Açılan sitelerde yer alan ilanları beğenmeniz durumunda bankayı ziyaret ederek belirlenen ihale başvuru ücretini yatırıp, üyelik şifresi almanız gerekmektedir. Bu şifre ile teklif vererek konut için talepte bulunabilir, ihalenin sizde kalması durumunda düşük fiyatlarla isterseniz konut kredisi desteği ile ev sahibi olabilirsiniz. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.