KAMİDER Yeni Yönetimi Belli Oldu

KAMİDER Yeni Yönetimi Belli Oldu

Karabağlar Müteahhit ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) 2. Olağanüstü genel kurulu yapıldı. Genel kurulda Hasan Özkaya yeniden başkan seçilirken yeni yönetim de belli oldu.

A+A-

KAMİDER 2. Olağan genel kurul toplantısı Karabağlar Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Genel kurula çok sayıda dernek üyesi ve müteahhit katıldı.

Seçime tek liste giren mevcut başkan Hasan Özkaya 3. Kez yönetim kurulu başkanı seçildi. Genel kurulda yönetim kurulu listesi de belli oldu.

SEKTÖRÜN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

KAMİDER başkanı Hasan Özkaya inşaat sektörünün genel sorunları ve Karabağlar’daki sorunlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sektörün içerisinde bulunduğu genel durum ile ilgili değerlendirmede bulunan Özkaya, konut kredisi faiz oranlarının yüksek olması ve inşaat malzemelerindeki fiyat artışının müteahhitleri zor durumda bıraktığını söyledi. Özkaya, müteahhitlerin bu sıkıntılarını yetkililere aktarma konusunda çeşitli girişimlerde bulunduklarını söyleyerek dernek olarak tüm sorunların çözülmesi için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

karabaglar-muteahhitler-dernegi.jpg

KARABAĞLAR’DAKİ MÜTEAHHİTLERİN HER TÜRLÜ SIKINTISINI PAYLAŞIYORUZ

Karabağlar özelinde yaşanan sorunlarla birebir ilgilendiklerini belirten Özkaya, “Meslektaşlarımızın özellikle Karabağlar Belediyesi konusunda, imar konusunda takıldıkları noktalar oluyor. Dernek olarak belediye ile sürekli iletişim halindeyiz. Meslektaşlarımızın sorunları belediyeye iletip takip ediyoruz. Meslektaşlarımızın tüm sorunları ile ilgilenip elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. KAMİDER bu anlamda Karabağlardaki müteahhit arkadaşlarımızın en sağlam güvencesi olmuştur. Sorunu olan meslektaşlarımız doğrudan bize ulaşıyor. Biz de imkanlarımız dahilinde kendisine yardımcı oluyoruz. Güzel bir birliktelik oluşturduk. Yönetimdeki tüm arkadaşlarımız bu işe özverili bir şekilde sarılıyor. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

karabaglar-muteaahitler.jpg

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Akın Ertok

Ali Kurtoğlu Ali Osman Sarıkaya

Bekir Arduçlu

Cevdet Köse

Cüneyt Ege

EEmre Aşıcı

Fikret Akgün

Funda Kaya

İlyas Çağlar

Kemal Pekdemir

M. Enes Devebacak

Murat Şen

Mutlu Avcı

Nedim Topaloğlu

Sinan Şener

Şeyhmus Taş

Yalçın Uzunyol

Veli Koçer

Emre Külekçi

Zafer Yıldırım

Volkan Yurtseven

İbrahim Cansever

Soner Kurt

Aykut İnce

Cengiz Könüç

Kazım Ergat

Cengiz Aktaş

Orhan Akdoğan

Ömür Durmaz

Bünyamin Demir

Cemil Kömür

Metin Yavuz

Murat Göktaş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.