İzmir Büyükşehir Belediyesi Satışa Çıkardığı 263 Konutun Fiyatlarını Düşürdü

İzmir Büyükşehir Belediyesi Satışa Çıkardığı 263 Konutun Fiyatlarını Düşürdü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Toplu Konutları'nda bulunan 263 daire için 2. kez ihaleye çıkıyor. Durma noktasına gelen inşaat sektörünün durumunu da dikkate alan Belediye konut fiyatlarını yüzde 9 düşürdü.

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Toplu Konutları'nda bulunan 263 daire için 2. kez ihaleye çıkıyor. Ülkemizde yaşanmakta olan ekonomik sıkıntıları ve durma noktasına gelen inşaat sektörünün durumunu da dikkate alan Büyükşehir Belediyesi, yeni ihale için konut fiyatlarında güncelleme yaparak yüzde 9 oranında indirime gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, önceki ihalede 3+1 120 metrekare alana sahip daireler için 207.000-252.000 TL arasında fiyat belirlediği konutları, yeni ihalede 187.000-232.000 TL arasında fiyatla satılacak. Uygun kredi olanaklarının da sunulduğu konutların ihaleleri 28 Kasım 2019 ve 05 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Konutlardan almak isteyen vatandaşlar, ihale giriş belgelerini ve şartnameleri; konutların özelliğine göre satış bedeli üzerinden yüzde 3 oranında teminat bedeli ödeyerek İzmir Büyükşehir Belediyesi Mesken Şube Müdürlüğü'nden temin edebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum