İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 İlçede 21 Konutu Satışa Çıkardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 İlçede 21 Konutu Satışa Çıkardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak, Karabağlar ve Dikili'de 21 kamu konutunu açık artırmayla satışa çıkardı. Satışa çıkarılan konutların fiyatı 194 bin TL ile 605 bin TL arasında değişiyor. İhalesi 6 mayıs 2021 tarihinde gerçekleşecek.

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak, Karabağlar ve Dikili'de 21 kamu konutunu açık artırmayla satışa çıkardı. Satışa çıkarılan konutların fiyatı 194 bin TL ile 605 bin TL arasında değişiyor. İhalesi 6 mayıs 2021 tarihinde gerçekleşecek.

SATIŞA ÇIKAN TAŞINMAZLARIN LİSTESİ

izmir-buyuksehir-belediyesi-satilik-konut-001.png

1- Yukarıdaki tabloda bulunan taşınmazların 2886 sayılı kanunun 45. maddesine göre satış ihaleleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark İçi 2 No'lu Hol Basmane- Konak/ İZMİR adresindeki Hol-2 binasında 2 nolu Toplantı Salonunda komisyon huzurunda 06.05.2021 perşembe günü yapılacaktır.

2- Satış ihaleleri yapılacak taşınmazlara ilişkin şartname ve ekleri İzmir Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Mesken Şube Müdürlüğü'nden 10,00 (on)-TL bedel karşılığında temin edilebilir.

3- İhaleye katılacak isteklilerin ihale tarihinden bir gün önce 05.05.2021 Çarşamba günü en geç saat 12:00'a kadar Mesken Şube Müdürlüğü' ne başvurmaları gerekmektedir. İhaleye katılacak olanların Mesken Şube Müdürlüğünden aldıkları İhale İştirak Belgesi ile ihale günü en geç saat 14:00' de Hol-2 binasında 2 nolu Toplantı Salonun'da hazır bulunmaları gerekmektedir. İhaleye posta yolu ile başvuru yapacak olan isteklilerin ihale teklifini iadeli taahhütlü posta yoluyla ulaştırmaları gerekmekte olup, posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 D.İ.K 37inci maddesine uygun olarak hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır, postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

İhalede İstenecek Belgeler

a) Yasal yerleşim yeri belgesi

b) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve fax numarası ile elektronik posta adresi

c) Gerçek Kişilerin T.C. Kimlik Numaralı Nüfus cüzdanı sureti, Tüzel Kişilerin Vergi Kimlik Numarası

d) Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat mektubu

e) İhale Şartnamesi alındı makbuzu

f) İstekli adına vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olunduğuna dair noter tasdikli vekaletname ve imza örneği

g) İhale dökümanı içinde bulunan “İhale şartnamesini okudum ve şartnamede yazılı hususların tamamını olduğu gibi kabul ve taahhüt ederim. Her çeşit tebligat aşağıdaki adresime yapılabilir” taahhütnamesi.

h) Kamu ihalelerinden yasaklanmadığına dair taahhütname.

4- Bedelin yetkili kredi kuruluşlarından kredi temin edilerek ödenmek istenilmesi halinde, kredi kuruluşu tarafından bedelin İdare'ye ödenmesi neticesinde İdarece, Tapu Müdürlüklerinde işlemler sürdürülecektir.

5- 12.04.2021 ile 20.04.2021 tarihleri arasında 9:30/12:00 13:00/15:30 saatleri arasında ihale ilan listesindeki (1) ile (11) sıra nolu Karabağlar / Yaşar Kemal mahallesindeki konutlar için örnek dairemiz gösterilecektir.

6- Belediyemiz Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

BİLGİ İÇİN İLETİŞİM TELEFONU : (232) 293 12 28 - 293 90 82 İLAN OLUNUR.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.