İstmarina AVM Yarın Açılıyor

İstmarina AVM Yarın Açılıyor

Dap Yapı tarafından inşa edilen İstmarina AVM yarın kapılarını açıyor. 2 bin 500 kişinin istihdam edileceği İstmarina'da 200 mağaza yerini alacak.

A+A-

Dap Yapı tarafından Kartal sahilde hayata geçirilen İstmarina projesi kapsamında yer alan İstmarina AVM yarın saat 14:00’da açılıyor.

200 bin metrekare alan üzerinde 200 mağaza ile hizmet verecek olan İstmarina AVM Kartal’da tanınmış giyim mağazalarının yanı sıra dünya mutfaklarından seçenek sunan restoranlara, cafeden sinemaya kadar birçok birim yer alıyor.

Türkiye’nin ilk dijital akvaryumunu da içinde barındıran AVM, 3 kattan oluşuyor.  İstmarina AVM’de açık kapalı alışveriş mekanlarının yanı sıra 2 bin araç kapasiteli otopark, çocuk oyun alanları ve birçok sosyal donatı alanı bulunuyor.

2 BİN 500 KİŞİYE İŞ KAPISI OLACAK
250 milyon avro yatırımla hayata geçirilen İstmarina AVM’nin 2 bin 500 kişiye de istihdam sağlayacağını belirten Dap Yapı Yönetim Kurulu Ziya Yılmaz, İstmarina AVM ile ilk kez perakende sektörüne adım attıklarını söyledi.

Konut, eğitim ve sağlık birimlerini de içinde barındıran İstmarina projesinde konutların satışlarında sona geldiklerini belirten Yılmaz, okulun açıldığını hastanenin ise yılsonuna doğru hizmete gireceğini belirtti.

Konutların teslimlerine ise başladıklarını ifade eden Yılmaz, “Toplam bin 611 konuttan bin 200’ünün teslimi yaptık. Önümüzdeki ay oturumlar başlar” dedi.

YÜZDE 95’İ SAHİBİNİ BULDU
İstmarina AVM’nin işletmesini üstlenen JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ise AVM’nin yüzde 95 doluluk oranına ulaştığını söyledi.

YILLIK 14 MİLYON ZİYARETÇİ 
İstmarina AVM için yıllık 12-14 milyon ziyaretçi beklediklerini söyleyen A lkaş, “İnsanların ayakları alıştığı zaman ziyaretçi sayısı 18 milyona kadar çıkacaktır” dedi.

JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Ander, İstmarina AVM’nin büyüklük ve mağaza sayısı açısından Anadolu Yakası’nda ilk üç, İstanbul genelinde ise ilk 10’a girdiğini söyledi.

İSTMARİNA AVM MAĞAZALARI
Yarından itibaren ziyaretçilerini ağırlayama başlayacak olan İstmarina AVM, Bostancı-Pendik sahil yolu üzerinde yer alıyor. Sahile  sıfır konumu ile dikkat çeken İstmarina AVM mağazaları arasında Beylen Club, Defakto, LC Waikiki, Zara, Koton, Marks&Spencer, Kiğılı gibi birçok ünlü moda markası yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.