İnteria Dudullu'da 100 Milyon Dolar Yatırımla Yükseliyor!

İnteria Dudullu'da 100 Milyon Dolar Yatırımla Yükseliyor!

Bu yıl kapsamlı bir mobilya merkezi ile tanışacağız. Tasarımcıların heyecanla beklediği "İnteria" bir evin iç mekânına hitap eden tüm donatıları tek bir noktada toplayan kapalı bir merkez.

A+A-

İnteria Genel Müdürü Nadir Kayacan, İnteria'nın "mobilya ve ev ürünlerinde" markaları toplayan bir AVM'den çok daha fazlası olduğunu ifade ediyor ve üç hedef kullanıcı için böylesi bir merkezin avantajlarını şu başlıklarda topluyor: 

Sektördeki markalı mobilya imalatçılarının "tasarım ve ihracat" ihtiyaçlarına profesyonel destek, 6 bin metrekarelik alanda tasarımcılara sağlanacak olanaklar ve üretim alanlarında ürüne dönüştürme imkanı, ev hanımlarına konforlu seçim, deneme, tasarıma ortak olma şansı. Kısaca sadece ürün sergilemek değil amaç. Sadece mağaza açmak da değil. Ülkenin mobilya konusunda iki önemli ihtiyacına cevap vermek hedefi ile yeni bir dinamik için yola çıkılmış ve sona gelinmek üzere. Öte yandan hayatın gerçeği "evi dişi kuş yapar" mottosu da çok iyi değerlendirilmiş. Mesele sadece dekorasyona karar vermek değil, mesele dekorasyonun bizzat deneyimlemek. 

Mobilya sektörünün ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan altyapısıyla firmaların operasyonunu ve hizmet üretmesini kolaylaştıran olanaklar sağlayacaklarını söyleyen Kayacan; 

"İnteria, 3 yıllık inşaat ve proje geliştirme sürecinin ardından hayata geçen bir proje. Bu proje için her detayı ayrı ayrı düşündük. Sektörün ihtiyaçlarını çok iyi araştırdık. İnteria'da sektörel organizasyonlar için ayrılan 6 bin metrekarelik tasarım etkinliklerine özel alan yanı sıra kafe ve restoranlar, çocuk oyun ve bebek bakım odaları yer alıyor. Verimli iklimlendirme ve aydınlatma sistemi sayesinde işletme giderlerinde tasarruf sağlıyoruz" dedi. 

100 milyon dolarlık yatırım 

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya merkezi olarak konumlanan İnteria, İstanbul Dudullu'da 110 bin metrekarelik kapalı alanda 100 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçiyor. Yaklaşık 165 ile 10 bin metrekare arasında değişen mağazalar ile toplamda 57 bin metrekare kiralanabilir alan sunuluyor. Mobilya sektörüne tasarım desteği verecek her türlü etkinlik için 6 bin metrekare alan ayrılmış. 

İhracat Destek Programı 

İnteria, iş ortaklarının hem iç hem de dış pazarlarda ticaretini artıracak farklı stratejiler üretiyor. "İhracat Destek Programı" firmaların ihracat yapmayı hedefledikleri ülkelerde potansiyel pazarı onlar için araştırıp, üretimlerini farklı alıcı grupların ilgisine sunacak. Dış Ticaret Müsteşarlığı da, ticarette firmalara yeni ufuklar açacak olanaklar planlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.