İnşaat Sektörünün Ticaret Hacmi 12 Milyar Dolara Ulaşacak!

İnşaat Sektörünün Ticaret Hacmi 12 Milyar Dolara Ulaşacak!

BTSO İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu, İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ve BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi Bursa'daki kentsel dönüşümü ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

A+A-

Bursa'da 'Kentsel Dönüşüm Forumu' da düzenleyeceklerini belirten BTSO İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu, "Bursa'nın nitelikli dönüşümünü kentin tüm dinamikleriyle birlikte ele almayı planlıyoruz. Bursa kentsel dönüşüm için önemli bir şehir. Bursa'nın nitelikli dönüşümü için kentsel dönüşüm projeleri önemli. İMSİAD'la beraber kentsel dönüşüm forumu yapıyoruz" dedi. 

İNŞAAT SEKTÖRÜ TÜRKİYE'DEN HIZLI BÜYÜYO

İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır da, inşaat sektörünün Türkiye ortalamasından daha hızlı bir büyüme performansı gösterdiğini ifade ederek, lokomotif olma özelliğinin en önemli göstergelerinden bir tanesi olduğunun altını çizdi. 

Gökçadır, "İnşaat sektörünün ticaret hacmi önümüzdeki 10 yılda 7,2 milyar dolardan 12 milyar dolara çıkacak. Bütün bunlara hazırlıklı olmamız lazım. Bu hazırlıklar içerisinde yaptığımız bu fuar çok önemli bir adımdır" açıklamalarında bulundu. 

BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi ise "Bizler de sahada olacağız. Bu sene yaklaşık 9 ilin daha portföyleri bu fuarda sergilenecek. Sektör temsilcilerinin Bursa yı ziyaret etmelerini sağlayacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.