İnşaat Bekçileri Sokağa Çıkma Yasağından Muaf Tutulmalı

İnşaat Bekçileri Sokağa Çıkma Yasağından Muaf Tutulmalı

İzmir Müteahhitler Federasyonu başkanı Ziya Dağlıer, şantiyelerin güvenliğini sağlayan inşaat bekçilerinin haftasonu sokağa çıkma yasağından muaf tutulması için taleplerini bakanlığa bildirdi.

A+A-

Geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan haftasonu sokağa çıkma yasağı bu hafta da devam edecek. 

Sokağa çıkma yasağından özel güvenlikçiler muaf tutulurken, şantiyelerin güvenliğini sağlayan inşaat bekçileri yasak kapsamına giriyor.

Sokağa çıkma yasağında şantiyelerin güvenliğini sağlamak zorunda olduklarını belirten İzmir Müteahhitler Federasyonu başkanı ve İzmir Ticaret Odası inşaat komitesi meclis üyesi Ziya Dağlıer sektörden gelen talepler doğrultusunda inşaat bekçilerinin sokağa çıkma yasağından muaf tutulması için girişimde bulunduklarını açıkladı.

Dağlıer konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı;

"Devletimizin önlem amaçlı,  içinde bulunduğumuz salgın hastalığın artması riskinden dolayı uyguladığı hafta sonları sokağa çıkma yasağından şantiyelerimizde görev yapan inşaat bekçilerinin muaf tutulması ile ilgili gerekli çalışmaları yapıp İzmir Ticaret Odası ile birlikte bakanlığa bildirmiş bulunmaktayız. Bu konu ile ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlarımızın bizlerle irtibata geçmesini rica ederiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum