Hom Design Center'da 100'ün Üzerinde Mağaza Olacak

Hom Design Center'da 100'ün Üzerinde Mağaza Olacak

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi Hom Design Center, Gastro Court alanında 25’i aşkın gastronomi markası olmak üzere toplam 100’ün üzerinde mağazaya sahip olacak.

A+A-

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul'un en çekici yaşam ve yatırım merkezlerinden Seyrantepe'de özel konseptli yeni bir alışveriş merkezi açıyor. Ev ve ofis tasarımına yönelik tüm markaları tek çatı altında toplayacak Hom Design Center, Skyland İstanbul projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Hom Design Center’ın Türkiye’nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayacak en  kapsamlı alışveriş merkezi olacağını vurgulayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu şunları ifade etti:

“Hom Design Center, tarz sahibi ev ve ofislere sahip olmak isteyenlerin, hayallerindeki tüm ürünleri bulabilecekleri bir tasarım merkezi olacak. Hom Design Center’a gelenler ev ve ofis dekorasyonu için ihtiyaç duydukları her şeyi tek noktada bulabilecek. Bu alanda faaliyet gösteren markalar ise Hom Design Center sayesinde kazançlı bir ticaret platformuna kavuşacak.

Hom Design Center'ın bir başka dikkat çeken özelliği ise burada yer alacak markalara sadece Türkiye için değil yakın coğrafyaya ve komşularımıza erişebilirlik imkanı sağlaması da olacak. 2017'de hayatın başlayacağı ve sadece 5 km'lik çekim alanında yer alan, 12 bin'i aşkın yeni evi ve 2 bin yeni ofisiyle yerli ve yabancıları buluşturan bir merkez haline gelecek Skyland İstanbul'un Hom Design Center'a sağlayacağı müşteri potansiyeli, kiracıları için yurt dışına açılan ihracat kapısı görevini de görecek. ”

 ÖZEL KONSEPTLİ ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ ARTACAK

İstanbul'da 100'ün üzerinde AVM olduğunu belirten Eroğlu,  neden  konsept bir alışveriş merkezi açmayı tercih ettiklerini şöyle açıkladı:

“Belli bir konuda tüm seçenekleri bir arada sunan özel konseptli alışveriş merkezleri sağladıkları kolaylık sayesinde yükselen yeni değer oluyor. Özel konseptli bir alışveriş merkezinde  tüm seçenekleri aynı anda görmek, ihtiyaç duyulan her şeyi bir arada bulmak İstanbul gibi ulaşımı zor, zamanla yarışılan bir şehirde çok büyük bir lüks. Bu doğrultuda biz de ev ve ofis tasarımı konseptine odaklanarak Hom Design Center’ı ortaya çıkardık.”

2017'nin ilk yarısında kapılarını açacak Hom Design Center 40 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olacak. Hom Design Center’da mobilyadan dekorasyon aksesuarlarına, perdeden zemin kaplamaya, beyaz eşyadan aydınlatmaya ev ve ofis tasarımına yönelik 100’e yakın mağaza yer alacak.

 Eroğlu Gayrimenkul 2,5 milyon metrekareye ulaştı

Eroğlu Gayrimenkul'ün üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Eroğlu sözlerini şöyle tamamladı:

“Kartal, Basın Ekspres, Kağıthane ve güneydeki bir ilde yer alacak projelerimizin tamamlanmasıyla birlikte ulaşacağımız toplam alan 2,5 milyon metrekarenin üzerinde olacak. Eroğlu olarak gayrimenkul alanındaki yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. Mart ayında da Edirne'deki alışveriş merkezimiz Erasta Edirne'yi açacağız.”

 İLHAM VEREN ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Hom Design Center'ın mağaza kiralamalarından sorumlu JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, son beş yılda en çok gelişen dünya şehirlerinden biri olan İstanbul'un, hem modern şehirlerin simgesi olarak görülen karma kullanımlı yapılar ve prestijli projelerin inşası hem de kentsel dönüşümle birlikte hızlı bir değişim sürecinin içerisinde bulunduğuna dikkat çekerek şunları ifade etti:

“Biz de bu süreçte, JLL olarak, ‘insanlar için insanlarla çalışarak mutlu mekanlar yaratma' tutkumuzu yeniden kurguluyoruz. Tutkumuzun en yeni örneği: Uzman alışveriş merkezleri. Diğer bir deyişle özelliklerine göre ayrışan AVM'ler. Hom Design Center, işte bu AVM'lerin ilk örneklerinden biri.”

Hom Design Center'da ünlü markaların yaratıcı tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturacaklarını sözlerine ekleyen Alkaş, “Ev ve ofislerini kendi zevklerine göre tasarlamak isteyenlere, oturma grubundan, mutfak ve banyo mobilyalarına kadar her ihtiyaca yönelik en hızlı çözümü sunacak olan Hom Design Center, işte bu yüzden bizi çok heyecanlandırıyor” diye konuştu.

Maslak ve Levent'in ortasında, TT Arena'nın yanı başında, TEM otoyoluna direkt bağlantı yolunun ve metro istasyonunun hemen yanında yer alan Hom Design Center ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.