Hemen Şimdi Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olun!

Hemen Şimdi Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olun!

Türkiye'de, özellikle büyük şehirlerde yaşayan pek çok insan hayatı boyunca oturduğu eve kira ödüyor. En büyük amaçları sorulduğunda büyük bir çoğunluk "kendi evime sahip olmak" şeklinde cevap veriyor.

A+A-

Fakat günümüz koşullarında bu pek mümkün olmuyor. Akla ilk gelen seçenek banka kredisi olabiliyor, ancak banka kredisi başvuruları tüm çabalara rağmen her zaman olumlu sonuçlanmayabiliyor. Ayrıca krediler alınsa bile bankaların bu krediler için belirlediği faizleri dönem dönem artış gösterdiğinden her zaman rahatlıkla karşılanamıyor. Bu nedenle insanlar kira öder gibi ev sahibi olmak için başka yollar aramaya başlıyor. Bu araştırmalarda, faizsiz peşinatsız kira öder gibi ev sahibi olmanın yolu Eminevim'e çıkıyor. Peki Eminevim sistemi nasıl işliyor?

Kira Öder Gibi Ev Almanın En Kolay Yolu: Eminevim

Kira öder gibi ev almak hayal gibi geliyor değil mi? Eminevim ile bu artık bir hayal değil. 29 yıldır hizmet veren Eminevim, yardımlaşma, bir diğer tabiri ile "imece" fikriyle yola çıktı ve bugüne kadar sayısız kişiyi kira öder gibi ev sahibi yaptı. Peki bu şekilde ev sahibi olmak gerçekten mümkün mü?

Elbette... Öncelikle dilediğiniz muhitten dilediğiniz mülkü seçiyorsunuz. Daha sonrasında bütçenize uygun bir ödeme planı ile 200 aya kadar bir taksit sayısı belirliyorsunuz. Bu taksit sayısı aynı zamanda evinizin parasını birlikte ödeyeceğiniz kişi sayısını temsil ediyor. Örneğin, almak istediğiniz mülkün ödeme planı olarak 100 taksit belirlediyseniz, 100 kişilik bir gruba dahil oluyorsunuz. Bu 100 kişi, 100 ay boyunca her ay bir havuzda kendi belirlediği miktarda para topluyor ve her ay noter huzurunda yapılan bir çekilişle bir kişi kira öder gibi ev sahibi oluyor. Evinize sahip olana kadar daha düşük bir miktar taksit öderken, evinizi satın aldıktan sonra bu miktar düşük bir artış gösteriyor. Bu artışın sebebi, ev sahibi olmayı bekleyen ve daha sonraki sıralarda yer alan kişilere yapılan kira yardımı. Bu yönüyle kuraya dahil olan kimse mağdur edilmeden herkesin mutluluğu sağlanmış oluyor. İşte kira öder gibi ev sahibi olmanın formülü bu kadar basit.

Neden Eminevim'i Tercih Etmelisiniz?

Eminevim'in Türkiye'de ve dünyada bir ilki gerçekleştiren "kira öder gibi ev sahibi olma" sisteminin avantajları saymakla bitmiyor. Bu avantajların başında şüphesiz faizsiz bir sistem oluşu geliyor. Her ay, kişi tarafından önceden belirlenen taksit ödeniyor ve kişi beklenmedik bir faiz ile karşılaşmıyor. Ayrıca Eminevim yalnızca konut değil, arsa, ofis, otomobil gibi farklı seçenekler için de tercih edilebiliyor. Bütçenizde beklenmedik bir sorun yaşadığınızda size taksitleri dondurma, evinizin değerini düşürme gibi opsiyonlar da tanınıyor. Aklınızda takılan herhangi bir soru veya danışmak istediğiniz bir konu olduğunda da kurumsal müşteri hizmetleri ile hizmet veren Eminevim destek hattı yanınızda oluyor. Yarım asırdan fazla tecrübesi ve güvenilirliği ile Eminevim'in en büyük garantisi, ev sahibi yaptığı mutlu müşterileri. Türkiye'nin her yerinden Eminevim ile kira öder gibi ev sahibi olan ailelerden biri neden siz olmayasınız? Çekilişli, peşinatlı, vade ortası gibi farklı ödeme sistemleri ile bütçenize ve tercihinize en uygun yöntemi seçebilir ve kendi evinize sahip olmaya hemen bir adım atabilirsiniz.

Hayalleriniz Artık Yanı Başınızda!

Siz de peşinatsız, faizsiz, kefilsiz, sizi zora sokmayacak en kolay yöntemle kira öder gibi ev sahibi olmak için Eminevim'e başvurabilirsiniz. Ev sahip olmak için daha fazla beklemenize gerek yok. Banka işlemleri ile uğraşmak istemeyen, kendi evine sahip olmanın konforunu yaşamak isteyen herkes Eminevim'e uğrayabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.