Halk GYO, 9 Ayda 3.28 Milyar TL Net Kâr Elde Etti

Halk GYO, 9 Ayda 3.28 Milyar TL Net Kâr Elde Etti

Halk GYO, 2022 yılının ilk dokuz ayında başarılı bir mali performans gösterdi. İstikrarlı mali performansını sürdüren Halk GYO, dokuz aylık dönem sonu itibarıyla 3.28 milyar TL net kâr elde etti .

A+A-

İstanbul Finans Merkezi, Evora İzmir ve Dilovası Modern Sanayi Sitesi gibi yenilikçi ve öncü projelere imza atan Halk GYO, Sakarya İli, Adapazarı İlçesinde 60 dönümlük bir arazi üzerinde gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalarına başladı.

Kocaeli İli, Dilovası İlçesinde hayata geçireceği Dilovası Modern Sanayi Sitesi projesini basın toplantısı ile tanıtan Halk GYO, satış süreçlerini de başlatmış oldu. 133 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde toplam 183 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak olan Dilovası Modern Sanayi Sitesi atölye, imalathane, depo, ofis olmak üzere farklı niteliklerde 350 bağımsız bölümden meydana geliyor. Bugüne dek konut projeleri, ticari üniteler ve otel projeleri geliştirmiş olan Halk GYO yeni dönemde geliştirdiği Dilovası Modern Sanayi Sitesi ile portföy çeşitliliğini geliştiriyor.

Projenin lansman toplantısında konuşma yapan Halk GYO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin, projenin “Türkiye sanayisinin gelişim aksı” olarak nitelendirilen İstanbul, Kocaeli ve Bursa altın üçgeninin tam kalbinde, organize sanayi bölgelerinin yoğun olduğu Dilovası’nda yer aldığını hatırlatarak, “Dilovası Modern Sanayi Sitesi’nin; yeni nesil bir karma sanayi sitesi konsepti ile sanayicimizin bölgesel ihtiyaçlarını karşılayacak, sunduğu imkânlarla uluslararası pazara hitap eden işletmelerin ihracat kapasitesine destek verecek ve dış pazarlara girme hazırlığındaki şirketlere de yeni kapılar açacak bir cazibe merkezi olacağına inanıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.