Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Oldu!

Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Oldu!

Emlak sektörünün franchising sistemindeki en tecrübeli ismi Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul’ün Genel Müdürü oldu.

A+A-

Emlak ve inşaat sektörünün dev ismi Aydın Holding, Türkiye’deki tüm klasik emlakçılık kalıplarını yıkacak altyapıya sahip bir emlak zinciri TGM Trend Gayrimenkul’ü kuruyor…

Hakan Erilkun Transfer Edildi

Emlak ve inşaat sektöründeki 35 yıllık bilgi birikimi ve deneyimini franchising sistemi ile yaymaya başlayan TGM Trend Gayrimenkul’ün Genel Müdürlüğü için emlak sektörünün franchising sistemindeki en tecrübeli ismi olan Hakan Erilkun transfer edildi.

Türkiye’de emlakçılığın sadece alım-satım ve kiralamada hizmet sunmaktan ibaret olduğunu, oysaki emlak hizmetlerinde taşınmazın tüm ihtiyaçlarını kapsaması gerektiğini ifade eden TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun şunları söyledi: “Ülkemizde ekonominin can damarı elbette ki emlak ve inşaat sektörü. İnsanımızın da yatırımdaki ilk tercihi olan emlak aslında alım-satım ve kiralamadan sonra pek çok sorunu da beraberinde getiriyor. Maalesef aracılık hizmeti verilen tüm kurum ve kuruluşlar ne kadar profesyonel olurlarsa olsunlar alım / kiralama işlemi gerçekleştikten sonra taraf olmamayı tercih ediyor. Müşteri emlağa ilişkin türlü sorunlarla baş başa kalıyor, kendi çözüm yolları araştırıyor. TGM Trend Gayrimenkul olarak bütünsel bir hizmeti sunacak, müşterinin emlakla ilgili her türlü talebine tek noktadan online sistemle yanıt verecek müthiş bir altyapı üzerinde uzun süredir çalışıyoruz. Bu hizmet anlayışı gerçek anlamda profesyonel emlakçılığın tanımını yeniden oluşturacak. Sistemin lansmanını henüz yapmamamıza rağmen gelen yoğun taleplerden ötürü yalnızca Eskişehir, Konya, Kıbrıs ve Aydın’da ilk franchise’lerimizi açtık.”

Gerek özgeçmiş gerekse işe bakış itibarıyla aynı profesyonelliğin bayrağını iyi taşıyacaklarını düşündükleri 4 ayrı noktada şimdiden sistemin startını verdiklerini belirten Hakan Erilkun, bir yandan  İzmir  Gaziemir Temsilciliklerinin de açılışını ve Adapazarı Sakarya bölgesi için ön mutabakatların tamamlandığını müjdeledi.

 HAKAN ERİLKUN KİMDİR?

1974 İstanbul doğumlu olan Hakan ERİLKUN, emlak sektöründe 1997 yılından bu yana görev almaktadır. TURYAP Emlak Bilgi Bankası’nda uzun yıllar Organizasyon Geliştirme Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak yapan ERİLKUN, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde emlak sektörü ile ilgili çeşitli branşlarda öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Eğitimli Emlakçılar Derneği’nde 7 yıl Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Hakan ERİLKUN, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği panellerde konuşmacı olarak yer almakta, sektörde pek çok kurum ve kuruluşta yönetim koçluğu ve eğitmenlik görevlerinde bulunmaktadır. ERİLKUN, Aydın Holding iştiraki olan TGM Trend Gayrimenkul zincirinin Genel Müdürü olarak transfer edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.