Güzelbahçe Çarşı Sonbaharda Ticari Faaliyetlerine Başlayacak

Güzelbahçe Çarşı Sonbaharda Ticari Faaliyetlerine Başlayacak

Edas İnşaat’ın ilk projesi Güzelbahçe Çarşı’da satış ve kiralama faaliyetleri devam ediyor. Proje satış müdürü Arda Özgür Özdemir, ticari faaliyetlerin sonbaharda başlayacağı söyledi.

A+A-

1968 yılında kurulan ve bugün 55 ülkeye ihracat yapan Cem-Dağ Aydınlatma iştiraki olarak faaliyet gösteren Edas İnşaat ilk projesini İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde hayata geçiriyor.

İlçenin ilk ve tek AVM konseptli çarşı projesi olan Güzelbahçe Çarşı projesi, Yelki mahallesinde Güzelbahçe Sanayi Sitesi’nin yanındaki 5.500 metrekarelik arsa üzerine inşa edildi.

Ticari Gayrimenkul projesi olan Güzelbahçe Çarşı’nın inşaat faaliyetleri 2015 yılının sonlarına doğru başladı. Topraktan satış veya kiralama işlemi yapmayan Edas İnşaat 2018 yılının ikinci yarısında inşaatın tamamlanmasıyla satış ve kiralama işlemlerine başladı.

guzelbahce-carsi-satilik.jpg

LANSMAN YAKINDA

Proje hakkında bilgi veren satış müdürü Arda Özgür Özdemir, “Güzelbahçe çarşı projemiz iş ve ticaret merkezi olarak plandı. Perakende mağazalarına, marketler, ofis ve bürolara, muayehane ve avukatlık gibi her türlü sektörlere hitap eden bir proje oluşturuldu. 2018 sonunda inşaat bitimiyle satış ve pazarlama faaliyetlerimize başladık. Kısa bir süre içerisinde tanıtım lansmanımızı yapacağız” dedi.

PROJE 62 DÜKKANDAN OLUŞUYOR

Projenin teknik detayları hakkında bilgi veren Özdemir sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Projemiz 62 üniteden oluşuyor. 6,5 metre net tavan yüksekliği, kapalı otoparkı, deposu, asma kat yapma altyapısı, dükkânların önünde kendilerine tahsis edilmiş bahçe alanları ve iç tefrişatlar hazır vaziyette. Projedeki dükkanların büyüklüğü 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Modüler yapı sayesinde 1.000 metrekareye kadar tek üniteye dönüştürülebilir. Projemiz yıllık 20 milyon araca hizmet veren Çeşme otobanına komşudur. Yeme içme ve perakende sektörlerinden talep alıyoruz. Kiralık ve satılık talepleri var. Bunları değerlendiriyoruz.”

DÜKKAN FİYATLARI 425 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Güzelbahçe Çarşı projesindeki dükkanların fiyatları 425 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL civarında. Dükkan kiraları ise bin 750 lira ile 4 bin lira arasında değişiyor.

SONBAHARDA TİCARİ FAALİYETLER BAŞLAYACAK

Çeşme otobanından projeye araba girişi olmadığını ancak yaya girişinin bulunduğunu belirten Özdemir, “Önümüzdeki dönemde gişelerin Urla’ya taşınması söz konusu. Dava süreci devam ediyor. Gişeler taşınıp buraya otoban bağlantısı sağlanırsa değeri en az 3 kat artacaktır diye düşünüyorum. Sonbaharda ticari faaliyetlerin başlayacağını düşünüyoruz. Yüzde 30-40 dolulukla başlamayı öngörüyoruz. Bu oran giderek artacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.