Göbekli Yapı'ya 3 Ödül Birden!

Göbekli Yapı'ya 3 Ödül Birden!

Ng Kütahya Seramik tarafından düzenlenen 'Yükselen Derğerler' etkinliğinde başarılı bayiler ödüllendirildi. İzmir ve Aydın'daki 3 mağazasıyla hizmet veren Göbekli Yapı 3 ödül aldı ve mağaza ve satış alanında en hızlı büyüyen bayi seçildi.

A+A-

NG Kütahya Seramik’in her yıl iş ortaklarıyla buluştuğu ‘‘Yükselen Değerler Toplantısı” Ng Afyon Wellness & Convention Otel’de düzenlendi.

İzmir'in en büyük seramik mağazasını açarak Aydın'dan sonra İzmir pazarına da adım atan NG Kütahya Seramik bayisi Göbekli Yapı, toplantıdan 3 ödülle döndü. 

Ciroda Ege Bölgesi 1'incisi Türkiye 14'üncüsü olan Göbekli Yapı, mağaza ve satış alanında en hızlı büyüyen bayi ödülüne de layık görüldü. Göbekli Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Göbekli, ödüllerini NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'dan aldı.

1970 yılından bu yana seramik sektöründe mağazacılık hizmeti verdiklerini belirten Rafet Göbekli, Türkiye'nin ve dünyanın en büyük seramik markasından biri olan NG Kütahya Seramik ile iş ortaklığı yapmaktan memnun olduklarını dile getirdi. 

ng-kutahya-seramik.jpgFotoğrafaltı (soldan sağa): Erkan Güral - Yönetim kurulu başkanı, Göksen Yedigüller - Yönetim kurulu başkan yardımcısı, Kürşad Erdem -Ege bölge müdürü, Umut Güral

Markanın kendilerine güven verdiğini ifade eden Göbekli, "Türkiye’nin en büyük ebatlı, en inovatif ürünleri Kütahya Seramik’ten çıkıyor. Marka bilinirliğinin yüksek olması, ürün çeşitliliği ile kalitesi satışlarımızı kolaylaştırıyor" ifadelerini kullandı. 

İzmir pazarına başarılı bir giriş yaptıklarını hatırlatan Göbekli İzmir'de 3 yıl içerisinde 3 yeni mağaza açmayı hedeflediklerini söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.