Gayrimenkul'de Teknolojiye Yatırım Yapan Kazanacak

Gayrimenkul'de Teknolojiye Yatırım Yapan Kazanacak

İzmir Ticaret Odası 49. Emlak Komitesi Coşkun Beşok ve ekibi 300'e yakın sektör temsilcisi ile bir araya geldi. Coşkun Beşok yaptığı konuşmada emlak sektöründe teknolojinin ve sosyal platformların önemine değindi.

A+A-

Coşkun Beşok, 09 Nisan tarihinde yapılacak Ticaret Odası seçimlerinde 49. Komiteye tekrar aday olduklarını belirterek sektörün gelişmesi için çalıştıklarını söyledi.

Önümüzdeki 5 yıl içinde İzmir'in gayrimenkulün parlayan yıldızı olacağını ifade eden Beşok “ Biz de emlak komitesi olarak sektörün gelişebilmesi ve hizmet kalitesini daha da artırabilmek için yoğun bir eğitim programı hazırladık. Gayrimenkul danışmanlarımızın gayrimenkul hukuku, kentsel dönüşüm, dijital pazarlama, arsa ve arazi geliştirme, satış teknikleri, ofis yöneticiliği konularında eğitimler düzenleyeceğiz. Ayrıca bina yönetimi ve gayrimenkul değerleme konularında uzmanları tarafından eğitimler verilecek” dedi.

coskun-besok.jpg

DİJİTAL MEDYAYI DOĞRU KULLANIN”

İZTO konferans salonunda katılımcılara seslenen İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Akademisyen Burçin Cepkenli Önder de, firmaların ve bireylerin teknolojik gelişmelerin gerisinde kalmamaları gerektiğini söyledi.

Firmaların artan rekabet koşulları içinde geleneksel yöntemlerle 21'inci yüzyılda ayakta kalamayacaklarına da dikkat çeken Önder şöyle devam etti: “Sosyal medyayı ve interneti verimli kullanmak zorundasınız. Nüfusu 7.6 milyar olan dünyada 5 milyar akıllı telefon var. Dünyanın %68'inin mobil erişimi bulunuyor. Bu rakam giderek artıyor. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en popüler sosyal platform Facebook. Size soruyorum; Facebook’ta etkin bir şekilde var mısınız? Hesabınızı uzman bir gözle mi yönetiyorsunuz? Artık müşteri ile iletişim kurmak için 'konuşan marka' haline gelmeniz gerekiyor. Anında mesajlara dönüş yapmanız önem taşıyor. Artık müşteriler kendilerine sunulanı değil, en iyisini almanın beklentisi içindeler. İletişim yönetimini doğru kurgulamanız gerekiyor. Müşteriye özel, bireysel hizmet dönemi başladı. Bütün bunları doğru yönetebilirseniz rakiplerinize karşı avantaj yakalayabilirsiniz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.