Gayrimenkulde “First Class” Eğitim

Gayrimenkulde “First Class” Eğitim

ayrimenkul Danışmanlığı sektöründe örnek uygulamalara imza atan First Class Gayrimenkul,kalite çıtasını yükseltmek ve sektöre farklı yaklaşımlar getirmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum içi eğitimlere bir yenisini ekledi.

A+A-

Satış Küpü Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel'in gerçekleştirdiği eğitimde katılımcılara satış, pazarlama ve müşteri ilişkilerinin püf noktaları hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Herkesin konuttan beklentilerinin farklı olduğunu belirten Kürşat Tuncel, “Satış yapacağınız kişiyi tanımaya çalışın ve müşterilerin aslında neye önem verdiklerini mutlaka çok iyi kavrayın” dedi.

“Sadece konut değil, bir değer satıyorsunuz” diyen Tuncel sözlerine şöyle devam etti: “Sizin değer verdiğiniz şey önemli değil. Müşterilerin değer verdiği şeyleri anlamaya çalışın. Müşteri tercihlerini önemseyin. Müşteri bilgilerini diğer müşterilerinizle paylaşmayın. Mahremiyete önem verin. Müşterinizin izni olursa bilgilerini referans anlamında paylaşabilirsiniz. Kendi bölgenizde uzman olun. Bölge ve pazar bilgisini her zaman gücel tutun. Bölgenizde kaç daire var. Fiyat aralıkları nedir? bunları öğrenin”

Kurum içi eğitimlerin bilgi ve deneyim paylaşımı açısından çok önemli olduğunu belirten First Class Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay da şunları söyledi: “Gayrimenkul danışmanlarımıza her ay düzenli olarak konuların uzmanlarını davet ederek gayrimenkul sektörüyle ilgili eğitimler veriyoruz. Farklılaşabilmek için hizmet kalitemizi devamlı bir üst seviyeye yükseltiyoruz. Bu çalışmaların hepsini danışmanlarımıza ücretsiz olarak sunuyoruz. Hedefimiz en iyi olsak bile daha iyi olabilmek”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.