Gayrimenkul Satın Alma Ve Kiralama Süreçleri Dijital Hale Geliyor

Gayrimenkul Satın Alma Ve Kiralama Süreçleri Dijital Hale Geliyor

Grup çatısı altında Regus’u da bulunduran IWG, duyurduğu “IWG Broker Komisyonu Uygulaması”yla komisyon kazanmayı daha kolay hale getiriyo

A+A-

Yeni bir teknoloji ürününün ne kadar faydalı olup olmayacağını değerlendirmeniz biraz zaman alabilir. Söz konusu inovasyon gündelik hayatınızın bir parçası olduktan sonra ise o olmadan işlerinizi nasıl sürdürdüğünüzü kendinize sormaya başlarsınız. Gündelik hayatı kolaylaştıran teknolojik yenilikler, gayrimenkul sektöründe de dönüşümü beraberinde getirmeye başladı.

Grup çatısı altında Regus’u da bulunduran IWG, “Proptech” dönemine uygun hareket ediyor ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlıyor. Şirket, “IWG Broker Komisyonu Uygulamasını” lanse ederek, gayrimenkul danışmanlarıyla çalışmaya başladı.

Tüm işlemler parmağınızın ucunda

Dünya genelinde gayrimenkul ofisleri ve acenteler için daha kusursuz bir deneyim yaratmak için tasarlanan IWG Broker Komisyonu uygulaması, talepler ve 2010’lu yıllardaki gelişmeler dikkate alınarak oluşturuldu. Android ve iPhone ile uyumlu olanuygulama sayesinde, kullanıcılar IWG’nin esnek ofis yer lokasyonlarının detayları parmaklarının ucundayken, işlerini hareket halindeyken de yapabiliyor.

Uygulama pazaryerlerinde IWG broker olarak adlandirilmis ve ücretsiz olarak indiriliyor.

Uygulama; Regus, Spaces, No18, HQ ve Signature by Regus gibi tüm IWG markaları üzerinden yönlendirmelerin gayrimenkul danışmanları ve acenteler tarafından sunulmasını, izlenmesini ve yönetilmesini her zamankinden kolay hale getiriyor. Kullanıcılar, akıllı telefonlarını kullanarak IWG ağı üzerinden esnek çalışma ortamında müşterilerle temasa geçip, yönlendirmelerini ve komisyon ödemelerini cep telefonlarından takip edebiliyor.

Zaman kazandıran uygulama

Uygulama, sorunlu noktaları ortadan kaldırmak, kırtasiyeyi azaltmak ve mükemmel iş yeriyle müşterileri eşleşme sürecini uyumlu hale getiriyor ve acentelerin devam eden yönlendirmeleriyle ilgili bilgileri tek bir yerde topluyor. Ayrıca komisyoncular ile acentelerin teklif sundukları andan itibaren komisyonlarını aldıkları ana kadar geçen zamanı hızlandırıyor.

Regus Türkiye Satış Direktörü Ayben Demir, “Gayrimenkul danışmanları ve acenteler IWG ekosisteminin temel parçalarından. IWG’nin mümkün olduğunca fazla değer sunarak, bu temel parçaların her biriyle güçlü ilişkiler oluşturması bizler için büyük önem taşımakta. Uygulama, temel bileşenlerimize zaman kazandıran ve onların gündelik çalışma rutinini daha kolay hale getiren sezgisel teknolojiyi kullanıyor. Bu sayede hem gayrimenkul danışmanları hem de acenteler kendilerini ödüllendirilmiş, fark edilmiş ve kariyer hedeflerine ulaşmak için daha güçlü olduklarını hissediyor” diyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.