Gayrimenkul Danışmanlık Sektörünün Pazar Büyüklüğü 6 Milyar TL

Gayrimenkul Danışmanlık Sektörünün Pazar Büyüklüğü 6 Milyar TL

Turyap Franchse Müdürü Sezer İkizoğlu gayrimenkul danışmalık sektörünün yıllık pazar büyüklüğünün 5-6 milyar TL olduğunu söyledi.

A+A-

Dünyada 8 ülkede, Türkiye'de ise 40 ilde toplam 320 emlak ofisiyle hizmet veren Turyap markası, Doğu'da artan emlak hareketleri sebebiyle bölgedeki ofis sayısını artırma kararı aldı.

Açıldığı günden bu yana franchise görüşmelerini İstanbul merkezli genel müdürlük binasında  yapan şirket, bölgedeki adayları Diyarbakır Turyap Bölge Temsilciliğinde de kabul edecek. Franchise giriş bedelleri illere göre 5000 Dolar’dan başlarken eylül ayına kadar dolar kuru firma tarafından 3.75'e sabitlemiş durumda.  

Turyap Franchse Müdürü Sezer İkizoğlu, "Gayrimenkul sektörü her zaman ekonominin lokomotifi olmuştur. Türkiye’de en güveli yatırım aracıdır. Kendi işini kurmak isteyen girişimciler kurumsal bir firmanın çatısı altında eğitim ve danışmanlık alarak gayrimenkul danışmanlığı hizmetini verebilirler. Minimum yatırım maliyeti ile maksimum kazanç elde edebilecek olan emlak sektörü yurtiçi ve yurtdışı yatırımcılar için cazip ve dinamik bir pazardır. Sektörünün pazar büyüklüğü yıllık yaklaşık 5-6 milyar TL civarında, böyle bir pazar büyüklüğü varken doğu ve güneydoğu illerimizde de kendi işini kurmak isteyen girişimcileri Turyap markasını tanımaya davet ediyoruz. Yıl sonuna kadar Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Malatya, Şırnak, Siirt, Batman, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adıyaman’da temsilcilik açma hedefindeyiz." dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.