Galatasaray Emlak Konut'tan Arsa İstedi

Galatasaray Emlak Konut'tan Arsa İstedi

Divan Kurulu toplantısında konuşan Dursun Özbek, Emlak Konut'tan 1 milyon metrekarelik arsa talebinde bulunduklarını açıkladı.

A+A-

Türkiye'nin en yüksek gelirini elde eden spor kulübü olan Galatasaray'da Divan Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda uzunca bir konuşma yapan Dursun Özbek, Galatasaray'ın giderlerinden veEmlak Konut'tan istediği 1 milyon metrekarelik arsa talebine kadar birçok konu hakkında bilgi verdi.

RİVA'NIN GETİRİSİ 300 MİLYON DOLAR

Bütün gayrimenkullerin ve gelirlerin ipotekli olduğunu ifade eden Dursun, durumun bu şekilde gidemeyeceğini ve yeni kaynaklar yaratmak zorunda olduklarını açıkladı. Dursun,"Riva'daki arazinin bize getirisi yaklaşık 300 milyon Dolar civarında. Emlak Konut ile yapılan protokol kar paylaşımı şeklinde. Kar payının yüzde 80'i Galatasaray'a ait olmak üzere paylaşımı şeklinde olacak. Bu projeyi komisyona ilettik ve fikriniz nedir Galatasaray Genel Kurulu'na açıklayın dedim. Birliğe ihtiyacımız var. Bölünmüşlüğün Galatasaray'a zarardan başka bir şeyi yok. Protokol içinde ikinci arazimiz Florya var"dedi.

EMLAK KONUT'TAN 1 MİLYON METREKARELİK ARSA İSTEĞİ

Stada yakın bir yere kulübü taşımak isteyen Galatasaray Başkanı, "Çok güzel bir araziyi kulübe kazandıracağız. Galatasaray'ın elinde çok kıymetli bir anlaşma olacak. Bu anlaşma Galatasaray'ın mali bağımsızlığının tescili olacak. Bu yüzden Emlak Konut'tan 1 milyon metrekare arsa istedim. Bu çalışma yapılıyor. Bu paranın önceliği banka borçlarına harcanacak. Sonra taahhüt karşılığı borçlara gidecek. Florya yuvamız, biz bu yuvadan ancak tesisi daha geniş ve uygun bir arsa karşılığında çıkarız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.