Gafur Alişer: Yaz Aylarında Gölgelendirme Sistemlerine Talep Arttı

Gafur Alişer: Yaz Aylarında Gölgelendirme Sistemlerine Talep Arttı

İzmir'de yılın büyük bir bölümünün güneşli geçtiğini belirten Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, yaz aylarıyla birlikte, gölgelendirme sistemlerinin de yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

A+A-

Bir yıl önce hizmete giren Egebeta Çeşme Showroom ve teknik servis ekibinin bölgedeki ihtiyaca cevap veren donanımda olduğunu kaydeden Alişer, pazartesi hariç haftanın 6 günü hizmet verdiklerini dile getirdi.

Sektörde 24 yılı geride bıraktıklarını belirten Gafur Alişer, “Egebeta olarak otomasyon ve otomatik kapı sistemlerinin yanı sıra; gölgelendirme sistemleri üzerinde de duruyoruz. Güneşli bir kent olan İzmir'de, alüminyum otomasyon pergola modellerimiz de ilgi görüyor. Hem şık hem de güneşte solmayan bu ürün, branda gölgelendirme sistemlerine göre çok daha kullanışlı. Ayrıca, kapı üstlerine uygulanan sundurma modellerinin yanı sıra; aracınızı kötü hava koşullarına ve güneş ışınlarına karşı koruyan açık otopark sundurma sistemleri de beğeniliyor.Dileyenler sundurmaci.com adresinden de bilgi alabilir” diye konuştu.

EGEBETA TEKNİK SERVİS HİZMETİ

Egebeta olarak Güzelbahçe, Urla ve Çeşme ilçelerini kapsayan servis alanıyla hizmet verdiklerini ve bu bölgede özel bir teknik ekibin bulunduğunu hatırlatan Alişer, hem güvenlik hem de görsellik sağlayan çim çit ve enerjisini güneşten alan ışıklı çit sistemlerini de müşterilerinin beğenisine sunduklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.