Folkart'tan İstanbul ve İzmir'e 2 Yeni Proje!

Folkart'tan İstanbul ve İzmir'e 2 Yeni Proje!

Geçtiğimiz haftalarda Folkart Country Urla projesini duyuran Folkart Yapı İstanbul ve İzmir'de iki yeni projeye başlıyor. Folkart Vega'nın yanındaki arazide 400 milyon TL'lik proje üretecek olan Folkart, İstanbul Büyükçekmece'de yeni projeye başlayacak.

A+A-

Folkart olarak baharla birlikte, size yeni projeler sunma telaşında olduklarını belirten Folkart Yapı yönetim kurulu üyesi Mesut Sancak, "Urla Bademler'de konumlanan Folkart Country Urla projemizin gördüğü yoğun ilgiden çok memnunuz. 'Marka ve Algı Araştırma'larında Folkart'a duyulan güven oranının yüzde 95'i aşıyor olmasının, hayattaki karşılığını bu projemizde bir kez daha somut olarak gördük. Bu durumla gurur duyduk" dedi.

İSTANBUL'A GÖL MANZARALI YENİ PROJE

Yakın zamanda İstanbul projesi için de ilk adımı atacaklarını belirten Sancak, "İstanbul Büyükçekmece'de göl manzarasına karşı yapılacak projemizin son hazırlıkları sürüyor. Çok kısa bir süre sonra, sizlerle yeni projelerimizin haberlerini de paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

FOLKART VEGA'NIN YANINDAKİ ARSAYA 400 MİLYONLUK YENİ PROJE 

Ayrıca İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega'mız hızla yükseliyor. Önemli bir bölümü tamamlanan Vega'nın  silüeti ortaya çıktı diyen Mesut Sancak sözlerini şu şekilde sürdürdü, "Hep güzel İzmir'e yakışan projeler kazandırmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz yatırım atağında da bu görülecek. Adını Lir takım yıldızındaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi'nin tam karşısında 843 konut ile 53 ticari alandan oluşuyor. Projemizin teslim tarihi 2021 yılının sonu olacak. Satış oranı yüzde 90'ı geçen Folkart Vega'ya gösterilen bu ilgi nedeniyle, projenin yanındaki araziyi satın aldık. Burada da 400 milyon liralık yeni bir yatırıma hazırlanıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu özel projenin detaylarını da kamuoyu ile paylaşacağız. Her zaman olduğu gibi bu ve tüm projelerimizde yatırımcılar için; huzurlu, güvenli, kazançlı bir gelecek vadettiğimizi de vurgulamalıyım."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.