Foça'ya 'İlçe Terminali' Kuruluyor

Foça'ya 'İlçe Terminali' Kuruluyor

Foça’ya 13 bin 500 metrekarelik yeni bir ilçe terminali kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4.3 milyon liralık bu yatırımı Nisan’da hizmete açacak.

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin turistik ilçesi Foça’ya yeni bir ilçe terminali kazandırıyor. İlçe merkezinin trafik yükünü azaltmak, ESHOT otobüsleri ile minibüslerin daha geniş ve düzenli bir alanda yolcu indirip bindirmesini sağlayacak ilçe terminali 2017 yılı Nisan ayında hizmete girecek.

Fevzipaşa Mahallesi’nde 13 bin 500 metrekarelik alanda yer alan ilçe terminalinin 105 metrekarelik bölümünde vatandaşların bekleme yapacağı “terminal binası” olacak. Foça İlçe Terminali,  4.3 milyon liralık yatırımla hizmete girecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bazı ilçelerde mevcut terminalleri yenilediğini, ihtiyacı olan ilçelere de yeni terminaller kazandırıldığının altını çizen İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Gaziemir’e yeni ilçe terminali kazandırdık. Bergama ve İnciraltı terminallerini yeniledik.   Sırada Selçuk ve Çeşme terminallerinin yenilenmesi var” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.