Faizsiz Ev Alma Başvurusu Pandemide Yüzde 27 Arttı

Faizsiz Ev Alma Başvurusu Pandemide Yüzde 27 Arttı

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün pandemi sürecinde faizsiz ev ve araba almak için başvuranların sayısının yüzde 27 arttığını söyledi.

A+A-

Yılın ilk 6 ayını da değerlendiren A. Sefa Üstün, “İnsanlarımız pandemi sürecinde de güven duydukları faizsiz Elbirliği Sistemi’ni tercih etti ve pandemi ile geçen bu dönemde sistemden yararlanmak isteyenlerin sayısı arttı. Yılın bugüne kadar ilk 6 ayında, ev ve araç sahibi olmak için Eminevim’i tercih edenlerin sayısı geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre % 27 arttı. Yine aynı dönemde yaptığımız teslimatlarla Türkiye ekonomisine yaklaşık 1.2 milyar TL’lik katkı sunduk. Bu başarılarımızı yılın ikinci yarısına da taşımayı hedefliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Elbirliği Sistemi Türkiye’ye kazandırılmış paylaşımcı bir finans modeli

Katılımcıların online takip ettiği çekilişin yapıldığı törende konuşan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün, Elbirliği Sistemi’nin konut ve otomotiv sektöründeki başarısı hakkında önemli bilgiler de paylaştı. Pandemiye rağmen iyi bir yıl geçirdiklerini dile getiren Üstün, bu dönemde Elbirliği Sistemi ile 10 bini aşkın teslimat gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi: “Herkesin yararlanabileceği ve paylaşımcılığı esas almış bir finans modeli olan Elbirliği Sistemi, 2020 yılında yaşadığımız pandeminin etkilerini en az hisseden sektörlerden biri oldu. Temellerini kurucumuz merhum A. Emin Üstün’ün attığı ve bugün 30. yılımızı kutladığımız bu dönem, yatırımlarımızı sürdürdüğümüz, teslimatlarımız hız kesmeden devam ettirdiğimiz bir dönem oldu. Geçtiğimiz yıla kıyasla 10 bini aşkın teslimatla gerçekleştirerek teslimatımızı yaklaşık %10 artırmayı başardık.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.