Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Sunulan Kolaylıklar

Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Sunulan Kolaylıklar

Ev sahibi olmak isteyenlere çok sayıda kolaylık sağlanmaktadır. Çünkü ihtiyaç fazlası ev üretilmekte ve bu evler sahiplerini bulamamaktadır.

A+A-

Bankalar bünyesinde para giriş çıkışı istemekte, aracı kurumlar da komisyon alarak kazanç sağlamak arzusundadır. Yani piyasanın hareket halinde olması gerektiği için insanlar ev almaya yönlendirilmektedir. Bunun için çeşitli faizsiz konut kampanyaları oluşturulmakta, firmalar kendilerinin, konut projelerinin ve bankaların reklamını yapmaktadırlar. Dolayısı ile ev sahibi olmak her zamankinden daha kolay bir hale gelmiştir.

Faizsiz Ev Sahibi Olmak İsteyenler İçin Ne Tür Kampanyalar Mevcuttur?

Hoşgeldin Kampanyası, “Önce Gel Erken Al” Kampanyası, Çekilişli Sıralama Yöntemi, Peşinatlı Serbest Ödeme, Peşinatsız Serbest Ödeme, Gazilere, Şehit Yakınlarına ve Engelli Vatandaşlara Yönelik Kampanyalar, Düşük Gelir Düzeyindeki Ailelere, Dul-Yetimlere ve Emeklilere Yönelik Kampanyalar mevcuttur.

Hoş geldin ve “ Önce Gel Erken Al” kampanyaları firmaların müşterilerini kendilerine çekme yöntemleri arasında önemli bir yer tutar. Belli bir tarihte bitecek bir kampanya süresi belirler ve bu süre içinde başvuranlara yönelik daha da iyileştirilmiş ödeme koşulları belirler. Bu fırsattan yararlanmak isteyen müşterilerde kampanya süresini kaçırmamak için acele eder ve bu sayede başvurular konusunda artış yaşanır.

Çekilişli Sıralama yönteminde kaç liralık bir ev alacağınıza, peşinat verip vermeyeceğinize, aylık ne kadar taksit ödemek istediğinize, 60, 80, 100, 120, 240 arasından kaç ay vadede ödemelerinizi bitireceğinize karar verir, sözleşme imzalarsınız ve noter huzurunda yapılan çekilişte ev alma tarihiniz belirlenir. Peşinatlı Serbest Ödeme kampanyası birikimi olan ve daha az sürede faizsiz evler sahibi olmak isteyenler içindir. Peşinatsız Serbest Ödeme ise Peşinatlı ile aynıdır.

Sadece ön ödeme yapmazsınız. Yine faizsiz evler almanız mümkündür. Ama 60 aydan daha uzun vadede faizsiz konut kampanyaları sunulamıyor. Bu yüzden süreyi mümkün olduğunca kısa tutmak gerekir. Bunlar dışında gazilere, şehit yakınlarına, engellilere, dul-yetimlere ve emeklilere sunulan çeşitli ödeme kolaylıkları içeren kampanyalar da mevcuttur.

Faizsiz konut projeleri hakkında duyuruları takip etmek için faizsizkonutprojeleri.com sitesini takip edin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.