ERA, Türkiye’nin İlk ve Tek Online Franchise Fuarına Katıldı!

ERA, Türkiye’nin İlk ve Tek Online Franchise Fuarına Katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

A+A-

Türkiye’nin en genç global gayrimenkul danışmanlık markası olan ERA Gayrimenkul, özellikle İstanbul dışından franchise yatırımı yapmak isteyen adayları için kolaylık sağlayan ‘online franchise fuarına’ katıldı. Çeşitli sektörlerden 30’a yakın markanın katıldığı fuar 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşti.

Teknolojiye ve yeniliğe önem veren ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık firması ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “Bu yıl ilki düzenlenen online fuar, özellikle İstanbul dışında  franchise yatırımı yapmak isteyen yatırımcı adayları için önemliydi. Genelde İstanbul’da düzenlenen büyük fuarlara ulaşım ve zaman problemleri nedeniyle katılım ile ilgili sıkıntılar yaşanıyorken online fuar önümüzdeki yıllarda bu sıkıntıları çözebilecek nitelikte…

Günümüzde zaman yönetimi ve bilgiye hızla ulaşmak en önemli konulardan biri haline gelmişken bu yenilikçi fuara ERA Türkiye olarak katılmak bizim için çok önemliydi. Hal böyleyken bilgisayarlarının başında insanların farklı sektörler hakkında bilgilere hızlıca ulaşmaları, ilgi duydukları sektörlerde faaliyet gösteren markaları tanımaları önemli. Yaklaşık 30 standın yer aldığı fuara biz de ERA Gayrimenkul Türkiye olarak katıldık ve birçok franchise adayı ile iletişim kurma şansına sahip olduk. Ayrıca ofislerimiz için gayrimenkul danışmanları da bulduk ve ofislerimize yönlendirdik” dedi.

Gayrimenkul sektörü için nitelikli insan yetiştiriyoruz…

Amaçlarının bu etkileşimler ile sektöre yeni bir boyut kazandırmak olduğunu belirten Baygan, “ERA Gayrimenkul Türkiye olarak şimdiye kadar uyguladığımız ve alışagelmişin dışındaki katma değerli hizmetler paketimizi maksimum etkileşimle toplum ile paylaşıyoruz. Gelecekte nitelikli ofis ve personel ihtiyacı duyacak olan gayrimenkul pazarlama sektöründe, nitelikli ofisler ve eğitimli gayrimenkul danışmanları ile fark yaratmaya devam edeceğiz. Teknoloji çağında, en ileri teknolojik altyapıları kullanmada öncü olmaya ve bu tip aktivitelerin tümünde olmayı sürdüreceğiz. Umarım buna benzer etkinlikler artar ve bu sayede yatırımcı adayları hızlı ve sağlıklı bir şekilde ihtiyaç duydukları bilgi ile buluşma imkanı bulur” şeklinde konuştu.

Çok güçlü bir teknolojik altyapı kullanan ERA ofisleri, CRM sistemleri ve Microsoft ile yapmış oldukları iş ortaklığına ek olarak, 360 derece otomasyonlu portföy sunumu sağlayan hizmetlerin yanı sıra voip santral alt yapı sistemi ile de ofislerin sisteme entegre olarak çalışmalarına olanak sağlıyor. 

Ofis & Ekip Yönetimi, Ofisler Arasında Portföy ve Müşteri Talep Eşleştirme, Ajanda & İş Takibi, Hazır Mobil Uyumlu Web Sitesi, Portal İlan Entegrasyonu, Ofis Santral Telefonu-CRM Entegrasyonu, 360 Sanal Tur ve Video Ekleme, toplu SMS, toplu posta ve ERATECH CRM Entegre Ofis Santrali (Bulutfon.com) gibi teknolojik imkanlar sunuyor. 

4 büyük Emlak ( gayrimenkul ) portalı (hurriyetemlak.com, milliyetemlak.com, zingat.com, emlaktown.com) ile yapılan entegrasyon anlaşması ile Broker ve Gayrimenkul Danışmanları portföylerinin bu portallarda eş zamanlı olarak yayınlanmasını sağlıyor.

İş ortaklarına ‘İşletim Sistemi’ sağlıyor. Bu ‘İşletim Sistemi’ uygulayan ERA ofisleri, hızla organizasyon yapısını kurarak başarıya ulaşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.