Emlak Sektörünün Kalbi CNR EXPO 2016'da Atacak

Emlak Sektörünün Kalbi CNR EXPO 2016'da Atacak

“Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

A+A-

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da biraraya geliyor.

SEKTÖRÜN İHRACATINA İVME KAZANDIRACAK

CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, emlak-inşaat sektörü için Türkiye’de yatırım yapma eğiliminde olan Orta Doğulu yatırımcıların çok önemli bir potansiyel olduğunu aktardı.

Şenel, “Fuarımız ve fuarımız kapsamında gerçekleştireceğimiz zirvemiz amacıyla yeni inşaat projelerimizi başta Orta Doğu olmak üzere Avrupa, Afrika ve diğer Asya ülkelerinden gelecek yatırımcılara tanıtarak, sektörün ihracatına ivme kazandırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu. Şenel, fuara özellikle Katar, İran, Suudi Arabistan’dan sektörün önde gelen firmalarının üst düzey yöneticilerini beklediklerini ifade etti.

"PROJELER ULUSAL VE ULUSLARARASI YATIRIMCILARIN DİKKATİNİ ÇEKİYOR"

Özel sektör yatırımları ve kamunun alt yapı projelerine bağlı olarak, Emlak-inşaat sektörünün hızlı bir büyüme kaydettiğine dikkat çeken Cem Şenel, “Özellikle İstanbul'da öne çıkan ve mega projeler olarak adlandırdığımız 3.köprü, 3.havalimanı, Avrasya Tüneli, Kanal İstanbul ve İstanbul Finans Merkezi; bölgemizde bir çekim alanı oluşturmuş, ulusal ve uluslararası yatırımcıların da dikkatini çekmiştir” dedi.

Şenel, Türk müteahhitlerin de 2015 yılının ilk 8 ayında toplam 14,9 milyar dolar değerinde 85 yeni projeyi üstlendiğini hatırlatarak, Türk Sahra Altı Afrika ve Latin Amerika gibi yeni pazarlara giren sektörün, hedef pazarlarını genişletmeyi hedeflediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.