Emlak Konut 6 Arsayı Satışa Çıkardı

Emlak Konut 6 Arsayı Satışa Çıkardı

Emlak Konut GYO İstanbul, Ankara ve Edirne'de 6 adet arsayı açık artırmayla satışa çıktı. İhale 28 mayıs tarihinde gerçekleşecek.

A+A-

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul, Ankara ve Tekirdağ'da yer alan toplam 6 dev arsasını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. 

Emlak Konut 6 arsanın açık artırma ihalesini 28 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 11:00'de Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde düzenleyecek. İhaleye son bavşuru tarihi 27 Mayıs 2019 Çarşamba olarak belirlendi.

Satışa çıkarılan arsaların 4 tanesi İstanbul'da yer alıyor. İstanbul'daki arsalar Bakırköy, Başakşehir ve Ataşehir'de bulunuyor. Çankaya'da satışa çıkarılan arsa Mühye'de, Tekirdağ'da satışa çıkarılan arsa ise Kapaklı'da yer alıyor. 

İhale Süreci
Belirtilen adımların, en geç 27/05/2019 tarihine kadar İstekliler tarafından yerine getirilmesi gerekmektedir.

1. Adım
İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya da teminat mektubu şeklinde vermeleri gerekmektedir. (Bilgi: Madde:12)

2. Adım
İstekliler, Geçici Teminat Mektuplarını (teminat nakit ise dekontlarını) ve Madde:11’de belirtilen diğer evraklarını Emlak Konut Genel Merkezine (Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (BatıAtaşehir) Ataşehir/İSTANBUL) teslim etmeleri gerekmektedir.

3. Adım
Evrakların eksiksiz teslim edilmesi ve istekli tarafından Açık Artırmaya Katılım ve Yüklenim Belgesinin imzalanması durumunda, Şirketimiz yetkilileri İstekliye İhale Bayrağını teslim edecektir. Buraya kadar izlenecek tüm adımların en geç 27/05/2019 tarihine kadar yerine getirilmesi gerekmektedir.

4. Adım
İstekliler, İhalenin yapılacağı 28/05/2019 tarihi saat 14:00’da Emlak Konut Genel Merkezinde (Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (BatıAtaşehir) Ataşehir İSTANBUL), yanlarında ihale bayrakları, kimlikleri, şirket ise imza sirküleri ve şirket kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.