Emlak Konut 1 Haftada 3,5 Milyar TL'lik Satış Yaptı

Emlak Konut 1 Haftada 3,5 Milyar TL'lik Satış Yaptı

Emlak Konut GYO da 26 projesinde iki yıl ödemesiz ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında, 1 haftada 3.5 milyar TL'lik konut satışı gerçekleşti.

A+A-

Kamu bankalarının konut kredisi destek paketinden sonra Emlak Konut GYO’nun başlattığı iki yıl ödemesiz kampanyaya vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. 

Bir haftada 3.5 milyar TL değerinde 3 bin bağımsız bölümün satışı gerçekleştirildi. Posta'dan Meltem Kara Söyleyenoğlu'nun haberine göre; konut sektörü canlanmaya başladı.

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini yüzde 0.64’e kadar çekip, 1 yıl ödemesiz dönem başlatmasından sonra Emlak Konut GYO da 26 projesinde iki yıl ödemesiz ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasını hayata geçirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasına yoğun ilgi gösterildiğini belirtti. Kurum, Emlak Konut GYO'nun kampanyası kapsamında 7 günde 3.5 milyar TL değerinde 3 bin adet konut satıldığını vurguladı. 

Bu kapsamda 100 binin üzerinde telefon görüşmesi, form iletimi ve proje ziyareti yapıldı. Emlak Konut GYO’nun Türkiye genelindeki 26 projesinde bulunan 10 bin konutu kampanya kapsamına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.