Ekrem Demirtaş Karadenizli Müteahhitlerle Buluştu

Ekrem Demirtaş Karadenizli Müteahhitlerle Buluştu

İzmir Ticaret Odası başkanı ve 67. inşaat yapım onarım grubu meclis üyesi adayı Ekrem Demirtaş ve ekibi Karşıyaka Karadenizliler Derneği ev sahipliğinde, karadenizli müteahhitlerle bir araya geldi.

A+A-

67. Komite’den aday olan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ile beraberindeki ekip 9 Nisan’da gerçekleştirilecek İzmir Ticaret Odası seçimleri öncesinde Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğinde ikinci kez Karadenizli müteahhitlerle bir araya geldi.  

ekrem-demirtas-001.jpg
 İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş yaptığı konuşmada, “Burada olan ve olmayan bütün arkadaşlarla birlikte inşaat sektörüne büyük hareket getiriceğiz. O büyük hareketin içerisinde hepimiz kazanacağız. Dolayısıyla İzmir kazanacak. Amacımız sektörü harekete geçirmek. Karadenizlilerin yoğun olarak faaliyet gösterdiği bir sektör olan inşaatta onların desteği ile yeniden seçileceğimizi ve ülkemize ve İzmir’e hizmete ara vermeden devam edeceğimizi düşünüyorum. Verdikleri destek için de Karşıyaka Karadenizliler Derneği’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

İZTO üyesi 4 bin 800 inşaat firması olduğunu hatırlatan Demirtaş, bu firmalar içerisinde 546 kadın inşaatçı olduğunu, kadın elini inşaat sektörüne daha fazla değdirmek için çaba sarf edeceklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.