Diamond Mobilya, Karra Mobilyayı Satın Aldı!

Diamond Mobilya, Karra Mobilyayı Satın Aldı!

İzmir'in en büyük mobilya markalarından biri olan Karra Mobilya el değiştirdi. 2002 yılında kurulan ve bugün 16 bin metrekare kapalı alan üzerinde faaliyet gösteren Diamond Mobilya , Karra Mobilya'yı kendi bünyesine kattı.

A+A-

Gergül İnşaat yönetim kurulu başkanı Abdülkadir Gültekin’in sahibi olduğu , İzmir’in en büyük mobilya şirketlerinden biri olan Karra Mobilya geçtiğimiz hafta sektörün önde gelen firmalarından olan Diamond Mobilya tarafından satın alındı.

2002 yılında Korhan Gürcan tarafından kurulan Diamond Mobilya, Gaziemir Sarnıç'taki 16 bin metrekarelik fabrikasında iç kapı, çelik kapı, mutfak ve banyo dolapları üretiyor.

ÜRETİM KAPASİTESİNİ İKİYE KATLADI

Satınalma sonrası 36 bin metrekarelik kapalı üretim alanına ulaşan Diamond sadece İzmir’in değil Türkiye’nin sayılı üretim tesislerinden biri haline geldi.

diamond-mobilya.jpg

İHRACATA VE İNŞAATA YOĞUNLAŞACAK

Hem Diamond Mobilya hem de Karra Mobilya birçok ülkeye ihracat gerçekleştirirken Karra son bir yıldır iç piyasadaki inşaat projelerinden çekilme kararı almıştı.  Diamond Mobilya, Karra'yı satın aldıktan sonra ihracat faaliyetlerini yoğunlaştırmayı hedefliyor.

Ayrıca Karra markası, Diamond çatısı altında İzmir'deki inşaat projelerinde de yer almaya devam edecek.

KARRA EMİN ELLERDE

Karra Mobilya'nın Korhan Gürcan'a satılmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Abdulkadir Gültekin, "Bu tesisin yeni dönemde ülkemize ciddi katmadeğer ve istihdam sağlayıp sektörün öncü markası olacağına inanıyorum ve herkes için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.