CNR Emlak Fuarı Ne Zaman Başlayacak

CNR Emlak Fuarı Ne Zaman Başlayacak

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek CNR Emlak- Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı' 17-20 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

A+A-

CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcılara ev sahipliği yapacak.

CNR Expo Yeşilköy'de 17-20 Kasım tarihleri arasında organize edilecek fuarda 400'e yakın proje tanıtılacak. Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı fuar, yurtiçi ve yurtdışından kurumsal ve bireysel ziyaretçileri ağırlayacak.

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ TANITILACAK

Her bütçeye uygun projenin sergileneceği fuarda, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul, Yenigün İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçirilen ‘Büyükyalı İstanbul' projesi ve Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilecek, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi yatırımcılara tanıtılacak.

Fuara, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilgisi de büyük oldu. ''Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'' fuarda açacağı stantta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki önemli projeleri yerli ve yabancı yatırımcılarla buluşturacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.