Çiğli'de İskele Çöktü: 1 İşçi Hayatını Kaybetti

Çiğli'de İskele Çöktü: 1 İşçi Hayatını Kaybetti

İzmir Çiğli'de iki işçinin üzerinde sıva yaptığı demir iskele çöktü. Yüksekten yere çakılan işçilerden biri hayatını kaybederken yaralanan diğer işçi hastaneye kaldırıldı.

A+A-

İzmir'in Çiğli ilçesinde, inşaat alanında bulunan demir iskelesinin devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Küçük Çiğli mahallesi 8709 Sokak'ta bulunan bir inşaatta çalışma sırasında meydana geldi.

SORUŞTURMA AÇILDI

İnşaatta sıva ustası olduğu öğrenilen İsmail Ateşçi (53) ile Erdoğan Şahin, işlerini yapmak için demir iskelenin üzerine çıktı.
Ateşçi ile Erdoğan'ın sıva yaptığı sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenle demir iskele bir anda gürültüyle devrildi, iki arkadaş yüksekten beton zemine düştü.
Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kazanın olduğu inşaata gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, İsmail Ateşçi'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.
Yaralanan Erdoğan Şahin ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çiğli Bölge Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan Şahin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Ölen İsmail Ateşçi'nin cansız bedeni ise Cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrasında İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Savcılık olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum