Ceyhan Yapı 16. Yılını Kutladı

Ceyhan Yapı 16. Yılını Kutladı

2006 yılından bu yana İzmir'de seramik ve vitrifiye ürünlerinin satışını gerçekleştiren ve birçok markanın bayiliğini üstlenen Ceyhan Yapı, 16. yaşını Ceyhan Yapı Exclusive mağazasında düzenlenen kokteylle kutladı.

A+A-

İzmir'in Konak, Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinde yer alan 5 farklı mağazasıyla ile yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Ceyhan Yapı'nın yönetim kurulu başkanı Ceyhan Dağhan, sektördeki 16. yılını çalışma arkadaşları ve iş ortaklarıyla kutladı. 

ceyhan-daghan-ceyhan-yapi.jpg

Bu ay itibariyle taşındıkları Ceyhan Yapı Exclusive'de kokteyl düzenleyen Ceyhan Dağhan, "16 yıl önce otoparktan bozma küçük bir dükkanda başladığımız serüvenimiz bugün 5 mağaza ve 60 kişilik çalışma ekibimizle devam ediyor. Her zaman kaliteli markalarla kaliteli bir hizmet sunmaya çalışan bir bayi olduk. Şirketimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

ceyhan-daghan-002.jpg

CEYHAN YAPI EXCLUSİVE KURTULUŞ'UN 100. YILINDA AÇILIYOR

Ceyhan Yapı'nın, özgün bir mimari ve farklı bir konseptle hayata geçirdiği 5. mağazası Ceyhan Yapı Exclusive'de inşaat tamamlandı. Yeni yerinde hizmet vermeye başladıklarını belirten Ceyhan Dağhan, İzmir'in kurtuluşunun 100. yılı olan Eylül ayında açılış töreni gerçekleştireceklerini söyledi. Açılış tarihinin önümüzdeki günlerde netleşeceğini belirten Dağhan tüm sektör paydaşlarını açılışa davet etti.

ceyhan-yapi-izmir.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.