Çetmen'in Bodrum Mağazası Açıldı

Çetmen'in Bodrum Mağazası Açıldı

Mobilya ve perakende sektöründe 55 yılı geride bırakan Çetmen’in yeni mağazası, Bodrum’da hizmete girdi.

A+A-

Çetmen markalı mobilya gruplarının yanı sıra beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, cep telefonundan elektronik ürünlere, halıdan ev tekstiline kadar geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet veren Çetmen Bodrum mağazası, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Konacık’ta, Atatürk Bulvarı üzerindeki Çetmen Bodrum mağazasının açılış kurdelesini, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Çetmen Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Çetmen ve Genel Müdür Merve Çetmen birlikte kestiler.

1200 metrekarelik alanda 12 personelin çalıştığı Çetmen Bodrum’da, açılışa özel indirimli fiyatlara Bodrumlular büyük ilgi gösterdi. Sürpriz hediyeler ve renkli etkinliklerin de gerçekleştirildiği açılışta, ilgi gün boyu sürdü.

Açılışta konuşan Çetmen Genel Müdürü Merve Çetmen; "Çetmen markasının 34. mağazasını Bodrum’da hizmete sunmaktan son derece mutluyuz. Mağazamız, tüm yarımadaya hizmet edecek. Bir evin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni konseptimiz ile tüm Bodrum halkını mağazamıza bekliyoruz. Bölgedeki büyük bir eksikliği gidermek amacındayız. Yeni konsept anlayışımızla, binlerce farklı ürün ile herkesin talebine karşılık vereceğiz. Bodrum’u Çetmen fırsatlarıyla buluşturduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.