Bulgurca Meydanı Açıldı

Bulgurca Meydanı Açıldı

Menderes Belediyesi tarafından Bulgurca Mahallesi’ne kazandırılan Bulgurca Meydanı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın katılımıyla açıldı.

A+A-

 bin 200 metrekare yapısal, 7 bin 500 metrekare yeşil toplam 12 bin 700 metrekare alandan oluşan Bulgurca Meydanı bir buçuk milyon liraya mal oldu. Birçok projeyi içinde barındıran proje; muhtarlık binası, kadın dayanışma ve kurs merkezi, aile sağlığı merkezi, basketbol sahası, futbol sahası, çocuk oyun grubu, fitness aletleri ve mini amfi tiyatrodan oluşuyor. 

 

Renkli açılış

 

Açılış etkinlikleri Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun ilk vuruşu yapmasıyla futbol turnuvası, hava atışını yapmasıyla basketbol turnuvası ile başlarken, yemek ikramının ardından açılış konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmalarının ardından turnuvalarda dereceye girenler ödüllendirilirken gece, Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu’nun gerçekleştirdiği konser ile son buldu.

Başkan Soylu’ya tebrik

Etkinlikte konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Menderes’in AK Parti belediyeciliğiyle tanıştığı günden itibaren büyük kazanımlar elde ettiğini kaydederek “ Menderes Belediye Başkanımız Bülent Soylu’yu kutluyorum. Kısa zamanda çok büyük projeleri tamamlayarak Menderes’in yıllardır özlemini duyduğu projeleri onlara sundu” dedi.

İzmir’e örnek

AK Parti İzmir Millitvekili Necip Kalkan ise, Menderes Belediyesi’nin başarılı çalışmalara imza attığını belirterek “ Menderes Belediyesi Belediye Başkanımız Bülent Soylu döneminde yaptığı hizmetlerle vatandaşın gönlünü kazanmış, İzmir’e örnek bir belediye haline gelmiştir. Başkanımız Bülent Soylu ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Hayalimizi gerçeğe dönüştürdük

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ise, Bulgurca Meydanı’nı n belediyenin kendi öz sermayesi ile yaptığını belirterek, “ Bu meydanı bitirdiğimizde şunu duydum ve üzüldüm. Birileri, malum zihniyet, ‘3 bin nüfuslu, bin oyu olan Bulgurca’ya bir buçuk milyonu gömdü’ diyorlar. Burada seçim zamanında hemşerilerimiz ‘Bizi yıllardır kandırıyorlar, oyumuzu alıyorlar’ demişlerdi. Biz dedik ki ‘Biz bu memleketin çocuğuyuz, bizim sözümüz söz’. Kim olursanız olun, hangi görevde olursanız olsun her zaman sözünüzün eri olun. Ben bu projeyi kazandırdığımız için bizi eleştirenler şunu hatırlatmak istiyorum. Beyefendiler, İzmirli su içecek diye buradaki kardeşlerim topraklarını terk etti. Burada bulunan yaşlılar bütün hatıralarını Tahtalı Barajı’nın sularının altında bıraktılar. Bulgurca bir buçuk milyon değil 100 milyonluk projeyi hak ediyor. Biz dün olduğu gibi yarın da Bulgurcalı kardeşlerimizin yanındayız. Bir hayalimizi daha gerçeğe dönüştürdük. Hayırlı, uğurlu olsun ”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.