Biva Mimarlık Tecrübelerini İnşaat Mühendisliği Öğrencileriyle Paylaştı

Biva Mimarlık Tecrübelerini İnşaat Mühendisliği Öğrencileriyle Paylaştı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencileri Biva'nın Bostanlı'daki şantiyesini ziyaret etti. Öğrencileri şantiye alanında gezdiren Biva mimarlık yetkilileri genç mühendis adaylarına tecrübelerini aktardı.

A+A-

Manisa İnşaat Mühendisleri Odasına da üye olan Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 2 ve 3'üncü sınıf öğrencileri, Biva'nın Bostanlı'da yapımı devam eden Bivalvia projesinin şantiyesini gezdi; ayrıntılı bilgiler aldı.

Bivalvia şantiyesinde inşaat süreçlerini yerinde inceleyen öğrenciler, uygulamalar hakkında yetkililerle fikir alışverişinde bulundu

Şantiye gezisinin ardından Biva Mimarlık'ın Karşıyaka'daki merkez ofisine konuk olan İnşaat Mühendisliği öğrencileri, burada mühendisler, satın alma departmanı, insan kaynakları, mimarlık ve içmimarlık gibi farklı departman yetkilileriyle de görüştü.

İnşaat sektörünün bir ekip işi olduğu vurgulanan toplantıda, planlama, iş güvenliği, satın alma konuları da masaya yatırıldı.

Öğrenciler, Biva'nın Bayraklı'da yapımı devam eden 151 metre yüksekliği ile Avrupa'nın en yüksek yapısal çelik binası olma özelliği taşıyan Biva Tower projesi hakkında da bilgi alırken; önümüzdeki aylarda Biva Tower şantiyesine de teknik gezi yapacak.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE SPONSOR OLDU

Bva mimarlık Boğaziçi Üniversitesi'nin bu yıl 12. Kez düzenlediği Design&Construct Uluslararası Öğrenci Çelik Köprü Yarışmasına katılacak olan Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Kırlangıç Takımına da sponsor oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.