Birtep Gayrimenkul Pazarlama Şirketi 5 Milyon TL Sermayeyle Kuruldu

Birtep Gayrimenkul Pazarlama Şirketi 5 Milyon TL Sermayeyle Kuruldu

Birevim yönetim kurulu başkanı Murat Çiftçi, Birtep Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 5 milyon TL sermayele kurdu. Şirketin merkezi İstanbul Ataşehir olarak belirlendi.

A+A-

Faizsiz ev sahibi olma yöntemini Türkiye'ye tanıtan Birevim'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi şirket kurdu. Birtep Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Birtep Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi 5 milyon TL sermaye bedel ile kuruldu.

Murat Çiftçi kimdir? 
Elazığ doğumlu, iş hayatında Birevim’den önce 14 yıl faizsiz gayrimenkul ve otomobil alımı alanında üst düzey yöneticilik yaptı. Bu alanda sektöre çok sayıda nitelikli çalışan kazandırdı. Yapmış olduğu uygulamalarla faizsiz ev alma yöntemlerinin gelişimine katkılar sağladı. Konut ve inşaat alanında da uzun yıllar üst düzey yöneticilik yaptı. Evli, bir oğlu iki kızı var. 

Çiftçi; Hayalini, düşük ve orta gelirli ailelerin tasarrufa dayalı faizsiz bir modelle kolaylıkla ev ve araç sahibi olabilmesi olarak tanımlıyor. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de çalışmalarını bu amacına ulaşmak için büyük bir gayretle devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.