Binalarda Isı Kaybının En Büyük Nedenlerinden Biri Kapı ve Pencereler

Binalarda Isı Kaybının En Büyük Nedenlerinden Biri Kapı ve Pencereler

Binalardaki ısı kaybının en büyük nedenlerinden biri de dış cephedeki pencere ve kapılardır. PVC pencere ve kapı seçiminde yapılan yanlışlar da ısı kaybının katlanarak artmasına yol açıyor. Doğru ürünler ise yüksek yalıtım özelliği sağlıyor.

A+A-

Kış mevsimini pencerenin önünde kar yağışını ve yağmuru izleyerek geçirme fikri güzel olsa da yanlış PVC pencere ve kapı seçimi nedeniyle bir türlü ısınamayan konutlarda bu keyif yarım kalıyor. Binalardaki ısı kaybının en büyük sebeplerinden biri de dış cephedeki pencere ve kapılar olduğu için kaliteli PVC kullanılmayınca ne ısınmak mümkün oluyor ne de ısınma giderlerini kontrol edebilmek! Bu mevsimde, keyifli bir şekilde ısınmak ve ısı kayıplarının önüne geçerek faturalarınızı düşürmek için PVC pencere ve kapı seçimine önem vermek gerektiğini belirten Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer Özen, dikkat edilecek püf noktaları “pencerenin profil genişliği, ısı ve ses yalıtımı, hava geçirgenliği, doğru montaj ve cam kalitesi” olarak sıraladı.

“Ürünlerimiz ısı ve enerji kaybını engeller.”

Türkiye’nin Penceresi sloganıyla dünya standartlarının da üstünde PVC üretimi gerçekleştirdiklerini vurgulayan Tamer Özen, “Kış aylarını rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirebilmemiz,  PVC pencere ve kapı seçimimizle çok yakından ilgili. Üstün teknolojik özellikler taşıyan Egepen Deceuninck ürünleri, ısı kaybını engeller. Ne kadar yaksanız da ısınamadığınız günler ve çok yüksek gelen faturalarınız geride kalır. Sevdiklerinizle kış mevsiminin tadını çıkarırsınız.” dedi.

“Isınma giderleriniz kontrol altında”

Şiddetli kar yağışına, yağmura ve soğuğa üst düzeyde dayanıklılık gösteren PVC ürünleri ile Egepen Deceuninck’in ısınma giderlerinin azalmasına da katkı sağladığını dile getiren Tamer Özen, “İster merkezi sistemle ısının, ister kat kaloriferi ya da elektrik enerjisiyle...  Bizim ürünlerimiz sahip oldukları yüksek yalıtım özellikleri sayesinde evinizin ısısını korumasını sağlar. Böylece ısınma ve yakıt giderlerinizi kontrol etmeniz de kolaylaşır.” diye konuştu. Özen, PVC doğramaların ahşap pencerelere oranla yüzde 45 oranında ısı tasarrufu sağladığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.