Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Ne Zaman Açılacak 2019?

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Ne Zaman Açılacak 2019?

300 yatak kapasiteli Batman kadın ve çocuk hastalıkları hastanesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hastanenin bu yılın sonuna doğru açılması planlanıyor.

A+A-

Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne komşu bölgede inşa edilen 300 yatak kapasiteli Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde çalışmalar tamamlanıyor. 

İki kat bodrumla birlikte toplam 13 katlı olarak inşa edilen yeni hastanenin yapımı Sertka firması tarafından hayata geçiriliyor. 

Yer yer elektrik sorunu nedeniyle hastane yapımının geciktiğini belirten firma yetkilileri ş açıklamalarda bulundu: “En kaliteli malzemeyle yeni hastanemizin inşaatı sürüyor. İki hastaneyi birbirine bağlayacak tüp geçit çalışmaları da devam ediyor. Bölge Devlet Hastanesinin eski teknik merkezinin sıkıntısı ile elektrik kablolarındaki arızalar yüzünden maalesef arzu edilen hızda çalışmalar gerçekleşmedi ama yine de bu yılın sonunda 300 yatak kapasiteli hastaneyi bitirmeyi planlıyoruz. Batman'a modern bir hastane kazandırmanın gayreti içindeyiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.