Ankara'nın En Değerli Bölgesi Çukurambar’ın Tercih Edilme Nedenleri!

Ankara'nın En Değerli Bölgesi Çukurambar’ın Tercih Edilme Nedenleri!

Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, Ankara’nın hızlı gelişen lokasyonu Çukurambar’ın neden bu kadar değer kazandığını ve tercih edildiğini anlattı.

A+A-

Ankara'nın merkezinde, eskişehir yolu ve konya yolunun kesişmesinde olması, her bölgeye yakınlığı, fiyatların arttığı ve her gün daha da gelişen lokasyon Çukurambar üst gelir gurubunun tercih ettiği bölge haline gelmesinden dolayı değerine değer katmaya devam ediyor.

Çukurambar prestijli lüks plazalar bölgesi olması sebebi ile, kurumsal markaların tercih lokasyonu haline geldi. Doktorlar, mimarlar, avukatlar, şirketler Çukurambar'a ofislerini iş yerlerini taşımaya başladı. Yatırım için en doğru adres olarak görülen Çukurambar, ulaşımdaki rahatlığı, konumu, gelişim seviyesi ile tam bir cazibe merkezi.

Gayrimenkul yatırım uzmanı Gökhan Gürlek neden Çukurambar bu kadar değer kazandı işte sebeplerini anlatıyor;

 

Ulaşımının rahat olması

Bir konut almak istiyorsanız ilk düşündüğünüz şey o evin metroya, otobüse ve diğer toplu taşıma araçlarına yakın olmasıdır. Büyük şehirlerde olduğu gibi trafik yaşayanların kabusu. İşte Çukurambar bu noktada tam anlamıyla çözüm sunuyor. Hem her yere yakın, hem de tüm ulaşım olanaklarının tam ortasında her imkana sahip lokasyonda.

Ankara'da fiyatların en yüksek olduğu bölge

Çankaya'ya bağlı Çukurambar, Eskişehir Yolu üzerinden her yere rahatlıkla bağlanabilen bir lokasyonda. Öveçler, Kızılay, Bahçelievler, Dikmen, Yıldız gibi semtlere sadece 5 dakika uzaklıkta. Çankaya, Etimesgut, Mamak, Gölbaşı gibi ilçelere ulaşım sağlayacak Konya yolu ve Eskişehir yolunun dibinde olması sebebi ile ulaşım sıkıntısı yok. Ankara'nın kadim geçmişine yakın, hem de geleceğin en lüks mekanlarını ağırlayacağı prestijli bölge haline geliyor. Gelişime bu denli açık olması ve semtin cazibe merkezi olması burayı daha da değerli kılıyor. Lokasyon Ankara'nın en gözde bölgesi oldu.

Avm ve alışveriş merkezleri iş yerinizin, evinizin dibinde

Bölgede yaşayan İnsanlar alışverişini rahatça yapıp, hemen evlerine dönmek istiyorlar. Seçtikleri konutun da AVM'lere yakın olmasını tercih ediyorlar. İşte o insanlar söz konusu Çukurambar'da olmaktan çok şanslı! Armada, CEPA, Gordion, Kentpark, Panora o kadar yakın ki! Günlük alışveriş ihtiyaçlarını istedikleri zaman karşılayabiliyorlar.

Bölgede gayrimenkul fiyatları daha da artacak

Gayrimenkul almak çok kolay bir iş değildir. Hesaba katmanız gereken değişkenler vardır. Bununla birlikte trendler de yatırımda büyük önem arz eder! Tıpkı borsa gibi olan gayrimenkul yatırımı, dikkatli bir şekilde irdelenmeden asla yapılmamalıdır. Son on yılda Türkiye'nin en çok gelişen semti olan Çukurambar'ın bu derece değer kazanması, gelecek için bir yatırım tercih bölgesi haline geliyor.

Öğrenciler için okullar çok yakın

Bilkent, Hacettepe Üniversitesi, ODTÜ, TOBB, Başkent...Bu üniversitelere gitmek o kadar kolay ki... Yatırım yaptığınız yerde ister kendiniz yaşayın, isterseniz başkası, en önemli şeylerden bir diğeri de etrafındaki okul ve üniversiteler. Aileler, gençler veya gelecekte çocuk sahibi olacakların en çok dikkat ettiği şeylerden biri, eğitim merkezlerine yakın bir yerde oturmak. Çukurambar yaşam alanları olarak, ticari imkanlar olarak mükemmel bir lokasyondadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.