Ankara'da 1+1 Evlere Rağbet Arttı!

Ankara'da 1+1 Evlere Rağbet Arttı!

Kayalar Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Kayalar Ankara'lıların son dönemde 1+1 dairelere ilgi gösterdiklerini, insanların kullanmadıkları odalar için para vermek istemediklerini söyledi .

A+A-

Ankara'da 10 yıl öncesine kadar 1+1 ev bulmanın mümkün olmadığını ancak artık sadece bu tarz evlerin bulunduğu siteler yapıldığını belirten Kayalar, "Son dönemde 1+1 evlere büyük rağbet oldu. 10 yıl öncesine baktığınız zaman bölgemizde 1+1 ev bulmak mümkün değildi. Ancak tüketicilerden gelen talepler doğrultusunda sadece 1+1 evlerden oluşan siteler yapmaya başladık. Konut kredilerindeki faiz indirimi ve devletin ilk kez ev alacaklar için hazırladığı teşvik planı da 1+1 evlere olan rağbeti arttırdı." dedi. 

TEŞVİK PAKETLERİ İLE YATIRIMCI KONUTA YÖNELDİ

Kayalar Tower'ı yeni evlenen çiftlerin, ileriki yaştaki çiftlerin, iş yerleri Etimesgut civarında olan iş adamları ve iş kadınlarının özellikle tercih ettiğini belirten Cahit Kayalar, konut alımlarında uygulanan teşvik paketleriyle tüketicilerin yatırım aracı olarak da konutlara yöneldiğini belirtti. 

EV SAHİBİ OLMAK ARTIK ÇOK KOLAY

"Ev sahibi olmak artık hayal değil. Artık tüketiciler ev sahibi olmak için uzun yıllar beklemiyor. 

Devlet desteği ve konut faizlerindeki indirimler ev sahibi adaylarını oldukça teşvik ediyor. Geleceğe yatırım yapmak isteyenler uygun ödeme planları dahilinde rahatlıkla ev sahibi olabiliyorlar. 

Türkiye'de inşaat sektörü geçmişte olduğu gibi gelecekte de en güvenli liman olmaya devam edecek. Özellikle 1+1 evlerin sirkülasyonu çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Değeri her geçen gün artan Etimesgut, Başkentin en hızlı gelişen ve dönüşen bölgesi olma unvanını sürdürüyor. Ankara'nın en cazip ilçeleri arasına giren Etimesgut'un; merkezi konumu, sosyoekonomik yapısı ve istikrarlı gelişimi ev sahibi adaylarının öncelikli tercihi olmasını sağlıyor." diye konuşan Cahit Kayalar 24 saat güvenlik hizmetinden saunaya, yüzme havuzundan spor salonuna kadar birçok donatıyı bir arada bulunduran Kayalar Tower'da home ofis ve dükkanların da bulunduğunu belirtti. Özellikle yaş almış kişiler, hamileler ve çeşitli rahatsızlıklarından dolayı evlerinden çıkma imkanı bulunmayanlar için bu tür yapıların birçok avantajı bulunduğunu belirten Kayalar, standart konutlara göre daha uygun fiyatlı olan 1+1'lerin önemli bir yatırım aracı olduğunu dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.