Ali Ağaoğlu 70  Milyon TL Sermayeyle Yeni Şirket Kurdu

Ali Ağaoğlu 70 Milyon TL Sermayeyle Yeni Şirket Kurdu

Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Ali Ağaoğlu 70 milyon 964 bin TL sermaye bedeli ile Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirketin merkezi Ataşehir'de bulunuyor.

A+A-

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Ağaoğlu, 1981 yılından itibaren toplu konut siteleri üretiyor. 1990’lı yılların sonlarında başladığı “My” konseptli yaşam alanları ve My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy bölgelerinde çalışmalarda bulundu.

Ali Ağaoğlu, Ekonomi dergisi Forbes'in 2012 yılında yayınladığı “En Zengin 100 Türk” listesinde 10. sırada yer aldı. Mart 2013 itibarıyla Forbes'in yaptığı araştırmaya göre, 2.7 milyar ABD doları servetiyle, Türkiye'nin 8., dünyanın ise 527. en zengin iş adamıdır. Türkiye Vergi Rekortmeneleri Listesinde ilk kez 2008 yılında yer aldı. 

Konut ve inşaat projelerine hız kesmeden devam eden Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun sahibi Ali Ağaoğlu, yeni şirketiyle bu kez turizm yatırımlarıyla boy gösterecek. 

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'nin konusu:

Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç) ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi adres:
Barbaros Mh.Ihlamur Bl.Ağaoğlu Şirketler Gurubu Ap.N.4b/1 Ataşehir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.