Adnan Kılıçoğlu İnşaat 1.310 Konutluk 4 Yeni Projeye Başlıyor

Adnan Kılıçoğlu İnşaat 1.310 Konutluk 4 Yeni Projeye Başlıyor

Ekonomik krizin ortasında 100 bin metrekarelik inşaat yapıp 5 projeyi zamanında teslim eden Adnan Kılıçoğlu İnşaat yeni yatırımlarına devam ediyor. Firma Bornova, Karşıyaka ve Bayraklı’da 1 bin 300 konut ve 10 villa inşa edecek.

A+A-

Adnan Kılıçoğlu İnşaat yönetim kurulu üyesi Vahit Tarık Kılıçoğlu projelerin mevcut durumunu ve yeni yatırım hedeflerini anlattı.

Kılıçoğlu, kriz döneminde İzmir’de 7, İstanbul’da 1 proje hayata geçirdiklerini belirterek Çiğli, Bayraklı ve İstanbul Basın Ekspres’te toplamda 100 bin metrekarelik inşaat alanı olan 5 projeyi zamanında teslim ettiklerini söyledi. 50 bin metrekarelik inşaat alanı olan TradeMark Studio Bornova ve TradeMark Elif Tower projelerinin de sonuna geldiklerini ve Kasım sonunda teslimlere başlayacaklarını ifade etti.

KRİZ DÖNEMİNDE 100 BİN METREKARE İNŞAAT BİTİRDİ

Krizden güçlenerek çıktıklarını belirten Vahit Tarık Kılıçoğlu, “2018 krizinin başında Novus Ventus projemizi ve TradeMark Studio 1 projemizi teslim ettik. Bornova, Çiğli ve Bayraklı’da devam eden projelerimiz vardı. Yeni başladığımız bu projelerimize hız verdik. Krizde inşaatlarımızın hızını yavaşlatmadık. Kriz döneminde insanlar bize güvenip ev aldı. TradeMark Studio Bornova projemizdeki 316 adet 1+1 dairenin tamamını inşaat tamamlanmadan 1 yıl önce sattık. Bornova projemiz kasım sonunda teslim edilecek. Çiğli’de TradeMark Studio 2 projemizdeki 170 adet 1+1 dairenin satışları inşaat tamamlanmadan 6 ay önce bitti. Bu projemizi 2020’nin başında teslim ettik. Bayraklı’da 35 konutluk butik bir projeye krizin başladığı dönemde başladık. 2020 başında bu projeyi de teslim ettik. TradeMark Elif Tower projemiz de kriz başladığında başlamıştı. 1 ay sonra bu projemizi de tamamlıyoruz. İstanbul’da basın ekspres Caddesi’nde Prestige 24 projesini ortaklarımızla beraber bitirdik. Krizde bol bol inşaat yaptık. Krizden güçlenerek çıktık” dedi.

vahit-tarik-kilicoglu-001.jpg

TÜM PROJELER YÜZDE 100’ÜN ÜZERİNDE PRİM YAPTI

Krizde satış sorunu yaşamamalarının nedenini özel lokasyonlarda proje üretmek olarak açıklayan Kılıçoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Tüm projelerimizin konumları çok özeldi. Trademark Studio projelerimiz üniversiteye çok yakın mesafede yer alıyor. Trademark Elif Tower projemiz şehrin tam merkezinde konumlanıyor ve etrafında 45-50 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. Bundan dolayı tercih ediliyoruz.. Kriz döneminde insanlar sermayesi güçlü, inşaatı bitirebilecek güvenilir inşaat şirketlerinden ev almak istiyor. Biz de 30 yıla yakın inşaat geçmişimizle bu güveni verdik. Projemizden ev alanlar iyi de prim sağladı. Tüm projelerimiz yüzde 100’ün üzerinde prim yaptı. Biz krizde satış anlamında çok ciddi bir satış sorunu yaşamadık.”

1.310 KONUTLUK 4 YENİ PROJE BAŞLIYOR

Yeni yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Kılıçoğlu, “Karşıyaka Şemikler’de 100 daire ve ticari alanlardan oluşan Ordu Bulvarı’nın ilk ve tek yüzme havuzlu projesine başladık. 2020’nin haziran sonunda TradeMark Karşıyaka projemizi satışa çıkardık. 3,5 ayda satışların yüzde 65’ini tamamladık. Bornova’da Ankara Caddesi üzerinde yer alan Akça Holding’in eski üzüm işletmelerinin olduğu arsada 450 konutluk yeni projeye başlıyoruz. Yeni projemiz Yaşar Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Bu projede Trademark markamızın yeni bir konseptini hayata geçireceğiz. Projemiz 1 ay içerisinde satışa çıkacak. İlk ay eski müşterilerimizin yararlanması için kapalı lansman düzenleyeceğiz. Daha sonra satışa çıkacağız. Bornova Ankara Caddesi aksında anlaştığımız başka bir arazimiz var. Burada da 600 konutluk bir projeye başlayacağız. Bu projemize 2021 yılında başlamayı planlıyoruz. Bayraklı Trademark Elif Tower projemiz çok ilgi görünce hemen yanında 26 dönümlük bir arsa için anlaşma aldık. Bu arazide hayata geçireceğimiz projede 3 blok ve villa bloğumuz olacak. 150 adet 2+1 ve 3+1 ile 10 adet villa yapmayı planlıyoruz. Projeye 6 ay sonra başlayacağız” ifadelerini kullandı.

ÇİĞLİ’DE YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Çiğli’deki yatırımlarının da devam edeceği bilgisini veren Kılıçoğlu son olarak şunları dile getirdi, “Çiğli’de 2018 yılında anlaşmış olduğumuz arsalar var. Bu arsalarla ilgili planlama süreci devam ediyor.  Resmi prosedürlerin 6-7 ay içerisinde tamamlanacağını öngörüyoruz. Bu arsalarda 1.000 - 1.500 konut planlıyoruz. Çiğli’ye yapılacak tramvay projesi ile bu bölge çok hızlı bir şekilde gelişmeye devam edecek. Biz de Üniversite çevresinde konut ihtiyacını karşılayacak nitelikli projeler üretmeye devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum