2020’nin 5 Popüler Renk Kombini

2020’nin 5 Popüler Renk Kombini

Bi’Boya, günlük hayatımızda da karar verme süreçlerimizi zorlaştıran konulardan olan renk kombinleriyle ilgili, son yılların vazgeçilmez trendlerinden biri haline gelen odaların iki renkle boyanmasındaki tavsiyelerini tüketiciyle paylaştı.

A+A-

Bir odanın duvarlarında renk kombinasyonları yapmak, dekorasyonda farklı ve sıra dışı bir stil yaratmanızı sağlarken, yumuşak geçişler, dışarıdaki karmaşadan uzak dokular pastel renk seçenekleri ile evinizdeki her odada yeni bir yaşama fon olabilir. Sade olduğu kadar neşeli de olabilen renk seçimleri tüm ailenin yaşamına küçük dokunuşlar gerçekleştirir. Bu yeniliğe farklı bir yön vermek istediğinizde ise tek bir renk yerine farklı renklerin kombinlerinden de yararlanabilirsiniz.

 

Sıradanlıktan uzaklaşmak, evinizde yeni bir tarz yaratmak istediğinizde ilk olarak renklerle ilgili değişiklikler aklımıza gelir. Evimizdeki rengi değiştirmek, sürekli baktığımız duvarlarda yepyeni tasarımlar, derinlikler yaratmak diğer her şeyin de aynı dönüşüm içinde yer almasını sağlar. Tablolar, mobilyalar, hatta saksılarındaki çiçekler bile bir anda değişen bu yeni dünya içinde bambaşka bir görünüme kavuşur. Huzuru bulduğunuz yaşam alanında yapacağınız renk değişimiyle, sizi dinlendirecek ama aynı zamanda eğlenceli, ferah alanlar da yaratabilirsiniz.

 

Bi’Boya uzmanları da 2020’nin en güzel renk kombinlerini sizler için bir araya getirdi. 

Beyaz ay ışığı yansımasında pastel yeşil ve ay ışığı birlikte

Evinizdeki her odanın ruhuna uygun olarak belirleyeceğiniz farklı pastel renk seçenekleri arasından sakin bir ortam yaratmak için beyaz ay ışığı ve pastel yeşilin birlikteliğini kullanabilirsiniz. Çalışma odasında bu kombinle yaratacağınız bir köşe motivasyonunuzu artırmak için ideal bir seçim olabilir. Ay ışığının yansımasında, pastel yeşilin gölgeli dalgaları size eşlik edebilir.

Bej renginin saf dokusu ve eflatunun cazibesi

Pastel renk kombinine evin diğer odalarında da devam etmek istediğinizde, tüm ailenin birlikte vakit geçirdiği oturma odasında bej renge yumuşak bir geçişle enerji veren eflatunu tercih edebilirsiniz. Bahardan esintiler sunarken aynı zamanda dinlendiren bu ikili, eve gelen konukları da hoş bir görüntü ile karşılar. Tabloların asılı durduğu duvarda çarpıcı bir fon ya da büyük kanepenin arkasında görsel bir şölen için bu iki rengi kombinleyebilirsiniz.

Lavantalardan ilham alan pastel mor ve krem

Yatak odasındaki ışıklara eşlik edecek en doğru pastel renk birlikteliği, lavanta tarlalarından ilham alan mor ve krem rengi olabilir. Yumuşak ve pürüzsüz bu kombinle size özel zamanların renk uyumunu yakalayabilirsiniz. Yatağınızın arka fonunda sonsuzluğa uzanan mor, diğer duvarlardaki krem rengi ile bütünleşerek yatak odasından içeri girdiğiniz anda bambaşka bir dünyanın canlanmasını sağlar.

Çocuk odaları için sarı ve turuncu renk geçişleri

Çocuk odasının neşe dolu ortamına uyan iki farklı pastel renk, sarı ve turuncuyu kullanabilirsiniz. Birbirini ışık ve gölge gibi tamamlayacak iki farklı tondaki pastel sarı ve turuncu, çocuk odasında miniklerin masal dünyalarına ilham verebilir. Oyun köşesinde turuncu ile enerjik bir etki yaratırken, çocuğunuzun tatlı rüyalara daldığı uyku köşesinde açık sarının saflık vurgusundan yararlanabilirsiniz. Güneş’ten, kır çiçeklerinden izler taşıyan farklı pastel sarı ve turuncu tonları, bu odanın sıcaklığının evin her köşesinde hissedilmesini sağlar!

Mutfak duvarlarında akdeniz’den esintiler: okyanus mavisi ve beyaz

Konu mutfak olduğunda içerisinde neşeli aile kahvaltılarının, sabah kahvesi sohbetlerinin olduğu bambaşka dünyaya açılır kapılar. Mutfağınızda herkesi mutlu edecek bir değişiklik yapmak isterseniz yaz mevsiminin sıcaklığını ve samimiyetini yansıtan okyanus mavisinden yararlanabilirsiniz. Mavinin açık ve koyu tonları, beyaz renkle kombinleri, her mevsim Akdeniz’in sıcaklığını ve dalgaların sesini duymanızı sağlar!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.