2018'de 341 Milyar Liralık Gayrimenkul İşlemi Yapıldı

2018'de 341 Milyar Liralık Gayrimenkul İşlemi Yapıldı

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn 2018 yılında 341 milyar TL değerinde 2,5 milyon gayrimenkul işlemi yapıldığını söyledi. Goldştayn Ege Bölgesinden uygun fiyata alınan konutların orta ve uzun vadede yatırımcıya kazandıracağını ifade etti.

A+A-

Son üç yılda İstanbul’dan Ege Bölgesi’ne yaşanan göçün hızlandığına dikkat çeken RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, “Son dönemde büyükşehirlerden özellikle de İstanbul’dan Ege Bölgesi’ne ciddi anlamda talep gelmeye başladığını gözlemliyoruz. Büyükşehirlerdeki giderek artan trafik, hava kirliliği ve nüfus artışı insanları böyle bir karar almaya yönlendiriyor. Ege Bölgesi ciddi yatırım fırsatları da sunuyor, bu bölgelerden alınan uygun fiyatlı konutların orta ve uzun vadede yatırımcısına kazandıracağını söyleyebiliriz” diyor.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün geçtiğimiz yıl açıkladığı verilere göre 2018’de 2,5 milyondan fazla tapu işlemi gerçekleştiğini vurgulayan Goldştayn, “341 milyar TL’den fazla işlem hacmine ulaşan bir pazarda, satılık ve kiralık 30 bin gayrimenkulden oluşan portföyümüz ve 3 bin 500’ü aşkın gayrimenkul danışmanımız ile Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veriyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.