2017 Yılında Türkiye'de En Çok Konut Satışı Yapan Şirket Belli Oldu

2017 Yılında Türkiye'de En Çok Konut Satışı Yapan Şirket Belli Oldu

Real Estate Stars 2018 Ödülleri kapsamında MESA “2017 Yılında Türkiye’nin (Adet Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri” kategorisinde birinci oldu.

A+A-

Sektörün önde gelen iş örgütleri, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ve Türkiye Müteahhitler Birliği’nin destekleriyle düzenlenen Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni, gayrimenkul sektörünün zirvesini bir araya getirdi. Bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen törende 7 ayrı kategoride ilk 10’a girmeyi başaran şirketlere ödülleri verildi. 15 büyük markalı gayrimenkul üreticisi ödül aldı. Mesa ayrıca 3 ayrı dalda, “2017 Yılında Türkiye’nin En Çok Konut Üreten Şirketleri”, “2018 Yılında Türkiye’nin En Çok Proje Yürüten Şirketleri” ve “2017 Yılında Türkiye’nin (Ciro Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri” kategorilerinde ödül almaya layık görüldü.

MESA adına ödül törenine katılan Mesa Mesken Genel Müdür Yardımcısı Cem Ergüven MESA’nın aldığı birinciliğe ilişkin “Kalitede standartları belirleyen referans bir şirket olmanın gururunu yaşıyoruz. Böyle bir ödül almak bizi mutlu ettiği kadar, cesaretlendiriyor da. Bu cesaretle, Türk insanını yüksek kaliteli yaşam alanları ile buluşturmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.