100 Günlük İcraat Programının Gayrimenkule Etkisi

100 Günlük İcraat Programının Gayrimenkule Etkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘100 Günlük İcraat Programı’nı açıkladı. 400 mega projeden oluşan program ülkemizin kısa süre içerisinde büyük adım atacağını gösterdi.

A+A-

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, açıklanan projelerde özellikle inşaat ve gayrimenkul alanındaki yapılacak olan çalışmalar bekledikleri gibi olduğunu vurguladı. Boz “Açıklanan ‘100 Günlük İcraat Programı’ öncelikle devletimize milletimize hayırlara vesil olmasını diliyorum. Beklentilerimiz doğrultusunda gayrimenkul sektöründe de güzel çalışmalar planlamış. Özellikle bu programların kısa sürede hayata geçirilmesi ayrı bizlere ayrı bir mutluluk yaşattı” dedi. Sektördeki son zamanlardaki durgunluğun Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın açıklamış planlama doğrultusunda çıkış yaşayacağını belirten Boz, “Seçimlerden hemen sonra böyle bir takvimin yayınlaması halkımızın refahı ve mutluluğu için çok başarılı bir oldu. Ekonominin sürdürebilir büyümeye yönelmesi, uzun yıllardır beklenen ekonomik önlemlerin alınarak yürürlüğe hızla girecek olmasından dolayı mutluluk yaşıyoruz. Gayrimenkul sektöründeki yabancıların konuttaki endişesi de böylelikle sona ereceği ve daha çok yatırımların yapılacağı inancı içindeyiz” dedi.

yusuf-boz.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan program ile Türkiye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak projelere de adım atmış oldu. Bunun sayesinde inşaat ve gayrimenkul sektörü de ivme kazanacağını belirten Boz, “İnşaat sektöründe yaşanan konut satış duraksaması önümüzdeki günlerde tekrardan hızlı bir şekilde satışa döneceğine inanıyoruz. Ortadoğu ülkelerinden, Arap Yarımadasından gelen yatırımcı sayısında artış bekliyoruz. Ayrıca ekonomik durumun daha iyi bir hal alacağı sektörün önünün açılmasına yol açacaktır” dedi.

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz ‘100 Günlük İcraat Programı’nın ülkemize büyük katkılar sağlayacağını belirtirken, “İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki ivme artışı ve ekonominin daha iyi bir hale gelmesi ile daha güçlü ekonomi daha güçlü bir Türkiye inşa edilecektir. Ülkemizin daha iyi bir şekilde büyümesi için daha çok katkıda bulunacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı program ülkemize istikrar halkımıza refah sağlayacağına inanıyor, tekrardan vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.