Yunusoğlu Nefes Bulvar'da Fiyatlar 800 Bin TL'den Başlıyor

Yunusoğlu Nefes Bulvar'da Fiyatlar 800 Bin TL'den Başlıyor

Yunusoğlu İnşaat Güzelbahçe’de hayata geçireceği Nefes proje zincirinin ilki olan Nefes Bulvar projesinin ön tanıtımını yaptı. Toplam 250 bağımsız birimin inşa edileceği projenin ilk etabında 24 daire, 8 dubleks daire, 9 mağaza ve 9 villa inşa edilecek. 1

A+A-

Yunusoğlu İnşaat Güzelbahçe Yelki’de Seferihisar yolu üzerinde hayata geçireceği 5 projeden ilki olan Nefes Bulvar projesinin startını verdi. Proje lansmanında Yunusoğlu İnşaat yönetim kurulu başkanı Yunus Yunusoğlu, genel Müdür Rahmi Sarıkaya ve satış pazarlama müdürü Şükrü Gürel projenin  detayları ile ilgili bilgi verdi.

PROJE GÖRSELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

150 MİLYONLUK YATIRIM

5 projenin toplam maliyetinin 150 milyon TL olduğunu belirten Yunus Yunusoğlu Arma Gaziemir projesi ile ilgili gelinen nokta ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yunusoğlu, “Bu projelerin arkasında bu ekibimiz varç Bu ekibe hepsine teşekkür ediyorum. 5 Projeden oluşan bir seriyi size anlatacağız.  Bütün isimlerimizi Türkçe kullanmaya başlıyoruz. Nefes, Arma isminde olduğu gibi lansman yerine de ön tanıtım tercih ettik. 250 dairelik karma bir proje zinciri. Toplam 250 bağımsız birim inşa edilecek. Proje 4 ayrı bloktan oluşuyor. 4+1 daire seçenekleri ile 4+1 dubleks ve seçenekleri bulunuyor. İzmir’de yatırım yapmayı seviyoruz. Güzelbahçe projelerimiz 150 milyon liralık bir yatırım olacak.

BATACAKSAK TÜRKİYE’DE BATALIM

İnşaat sektörünün durumu ile ilgili değerlendirmede bulunan Yunusoğlu, “Piyasada dalgalı. İçe kapanma zamanı değil. Her gün televizyon izleyerek iş yapmanın mümkünatı yok. Döviz 6 ay önce çok vahimdi. Bugün inişe geçti. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Peki ne yapmalı. Bana sorarsanız tek bir Türkiye var. Yatırımlarımızı buraya yapacağız. Batacaksak Türkiye’de batacağız. Ben Türkiye’de yaşıyorsam buraya yatırım yapmalıyım, Piyasaların düzelmesi için sadece hükümetin güven vermesi yetmez. Bizim birbirimize güven vermemiz lazım.” ifadelerini kullandı.

FİYATLAR 800 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Yunusoğlu İnşaat genel müdürü Rahmi Sarıkaya, “Projemizin İlk etabı olan Nefes Bulvar’ın tanıtım toplantısına hoş geldiniz. Nefes 5 farklı lokasyonda 55 bin metrekare arsa üzerinde kurulu bir proje zinciri.  3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri, olacak. Villa ve mağazaların yer alacağı karma bir proje olacak.  İzmir Seferihisar yolu üzerindeki ilk projemiz Nefes Bulvar’da 24 adet konut, 8 dubleks daire, 9 mağaza ve 9 villa yapılacak. 180 metrekarelik 4+1 dairelerin fiyatları, 800 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiyor. Villaların fiyatı ise 2 milyon 250 ile 2 milyon 500 bin arasında. Lansman fiyatları 2 ay geçerli olacak. Proje 24 ay içerisinde tamamlanacak ve mayıs 2019’da teslimler gerçekleşecek” dedi.

Isıtma sisteminde dökme doğalgaz kullanılacak. Biz proje yaparken dökme doğalgaz imkanlarından. Diğer projelerinden

SATIŞ YETKİLİSİ OLARAK İŞİM ÇOK KOLAY

Yunusoğlu İnşaat satış pazarlama müdürü Şükrü Gürel, “Satış yetkilisi olarak benim işim çok kolay. Satmakta hiç zorlanmıyoruz. Çünkü Yunusoğlu isminin verdiği bir güven ve kalite var” ifadelerini kullandı

Çeşme İzmir Otobanının Güzelbahçe bağlantı yolunun bitişiğinde yer alan proje ulaşım kolaylığı da sağlıyor. Nefes Bulvar Urla’ya 5 dakika, Çeşme’ye 20 dakika, Seferihisar’a 10 dakika, Adnan Menderes Havalimanına 20 dakika, şehir merkezine ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

PROJE ÖZELLİKLERİ

Yüzme havuzu

Oyun alanları

Peyzaj alanları

Kapalı Otopark

7/24 Site güvenliği

Multi-sistem klima

Konfor cam

Doğalgazlı alttan ısınma sistemi

Merkezi su yumuşatma sistemi

8 kişilik asansör

Franke ankastre ürünler

Parmak izli çelik kapı

Jeneratör

Yangın-Hırsız alarm sistemi

Akıllı ev sistemi

 

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.